Microsoft продовжує розвивати співпрацю зі спортивними лігами

Microsoft продовжує розвивати співпрацю зі спортивними лігами

Microsoft продовжує розвивати співпрацю зі спортивними лігами, щоб допомогти їм підвищити свою ефективність, а також надати можливість вболівальникам підтримати улюблену команду в новому середовищі. Національна футбольна ліга (НФЛ) США - одна з тих організацій, яка активно розвиває партнерство з Microsoft. У 2020 році технологічне партнерство було розширено, включивши використання Microsoft Teams для покращення інтероперабельності, а також надання нового цифрового досвіду.

«Технологія Microsoft була невід'ємною частиною діяльності НФЛ протягом декількох років, - сказала Мішель Маккенна, CIO, НФЛ. «З новими викликами, які чекають на нас у цьому сезоні, Microsoft зіграє важливу роль у допомозі надати найкращий досвід нашим гравцям, тренерам, чиновникам та вболівальникам за допомогою таких функцій, як Fan Mosaic та Bud Light Showtime Cam».

Нові ігрові враження

Святкування голів також буде переосмислено. У цьому сезоні камера Bud Light Showtime буде представлена на стадіонах у ключових матчах, щоб надати гравцям новий спосіб спілкування з уболівальниками після того, як були забиті голи.

Новий досвід роботи


Опубліковано: 20 вересня 2020


Вибрати програмне забезпечення


Напишіть запит на програмне забезпечення нам у Viber
+380503703627


Контакти Ай Ті Про

info@itpro.ua
Телефон: +38 (044) 257-24-44