Можливості штучного інтелекту тепер доступні в Jira Software, Confluence, Jira Service Management та інших системах Atlassian

Можливості штучного інтелекту тепер доступні в Jira Software, Confluence, Jira Service Management та інших системах Atlassian

Місія Atlassian – розкрити потенціал кожної команди. Atlassian вірить, що майбутнє командної роботи — це партнерство між людьми та штучним інтелектом (ІІ), де б не виконувалася робота.

У квітні Atlassian оголосили про прагнення перетворити командну роботу за допомогою штучного інтелекту, заснованого на 20-річному досвіді вивчення того, як мільйони команд розробників програмного забезпечення, ІТ та бізнесу планують, відстежують та виконують свою роботу. З тих пір Atlassian створює досвід командної роботи за допомогою ІІ, що демонструє, як люди та ІІ можуть краще працювати разом.

Прийом досі вразив нас. Майже 10% більш ніж з 265 000 клієнтів Atlassian вже скористалися Atlassian Intelligence за допомогою бета-програми. Багато перших користувачів повідомили про значні переваги. Ось зразок:

Atlassian раді повідомити, що перша хвиля можливостей Atlassian Intelligence тепер доступна на хмарній платформі Atlassian!

Початок співпраці людини та штучного інтелекту

Перший набір можливостей Atlassian Intelligence не лише розширює можливості команд, підвищуючи індивідуальну продуктивність, а й використовує організаційні дані для негайного доступу до аналітичних даних та використовує ці аналітичні дані для спрощення прийняття рішень на основі даних. 

Прискоріть індивідуальну продуктивність

В основі командної роботи лежить індивідуальна продуктивність: коли кожен член команди має можливість робити все можливе, вся команда може досягти більшого. За допомогою Atlassian Intelligence члени команди можуть за лічені секунди створювати сторінки з критично важливим для бізнесу контентом, автоматизувати рутинні завдання, просто запитуючи просту природну мову, миттєво підсумовувати довгий контент і з легкістю отримувати доступ до актуальної та контекстно-залежної довідки. Тепер кожен може виконувати свою роботу максимально ефективно – швидко, ефективно та якісно.

Доступно сьогодні

Витягайте цінну інформацію з організаційних даних

Atlassian Intelligence дозволяє командам отримувати корисну інформацію з даних швидше, ніж будь-коли. Безшовні інтерфейси природною мовою дозволяють користувачам використовувати просту мову для побудови складних запитів, забезпечуючи гнучкий підхід до питань та відповідей у ​​базі знань організації.

Доступно сьогодні

Використовуйте ІІ для стимулювання дій

У листопаді Atlassian запустили віртуальних агентів у Jira Service Management - спеціалізованому віртуальному товаришу за командою на базі штучного інтелекту, який може відповідати на запити про допомогу у Slack. За допомогою віртуальних агентів команди можуть значно знизити робоче навантаження на людину, зберігаючи при цьому якість обслуговування.

Це лише перший спеціалізований ІІ-помічник, який допоможе вам і вашим командам досягти більшого і швидше. Atlassian вірить, що з'явиться ще більше спеціалізованих віртуальних товаришів за командою, кожен із яких допомагатиме командам переходити від ідей до дій із безпрецедентною швидкістю.

Доступно сьогодні

Незабаром

Це лише початок того, що можливо. Завдяки віртуальним товаришам за командою, які допомагають вам на всіх етапах робочого процесу, ваші команди матимуть майже несправедливу перевагу. Використовуючи штучний інтелект для просування роботи з усіма його різними частинами, що рухаються, кожен буде працювати на підвищеному рівні.

Спробуйте Atlassian Intelligence сьогодні

Atlassian вважає, що ІІ може безпрецедентним чином стимулювати командну роботу. Atlassian прагне співпрацювати з клієнтами та партнерами, щоб разом будувати майбутнє командної роботи відповідно до цінностей, які ми всі поділяємо. 

Починаючи з сьогоднішнього дня загальнодоступні можливості доступні у випусках Premium та Enterprise хмарних продуктів Atlassian. Щоб активувати AI, адміністратори організації просто отримують доступ до елементів керування Atlassian Intelligence через admin.atlassian.com


Опубліковано: 27 грудня 2023


Вибрати програмне забезпечення


Напишіть запит на програмне забезпечення нам у Viber
+380503703627


Контакти Ай Ті Про

info@itpro.ua
Телефон: +38 (044) 257-24-44