Онлайн-конференція Autodesk University розпочне свою роботу 5 жовтня

Онлайн-конференція Університету Autodesk розпочнеться 5 жовтня

Онлайн-конференція Університету Autodesk розпочнеться 5 жовтня. Онлайн-конференція Autodesk University щорічно збирає тисячі експертів в області архітектури і будівництва, девелопменту і промислового виробництва, графіки та анімації з усього світу. А взяти участь в цьому заході можна абсолютно безкоштовно!

Програма конференції включає понад 350 майстер-класів від світових експертів, доповіді на ключові теми та кращі практики, галузеві дискусії та демонстрації, надихаючі розповіді про користувальницький досвід та брифінги, а також традиційне неформальне спілкування в режимі реального часу.

Навчайтеся у експертів галузі, що займаються архітектурою, дизайном, будівництвом, розробкою, виробництвом, анімацією та графікою.

Конференція стартує 5 жовтня. Це віртуальна подія. І найголовніше. Участь у ньому безкоштовна.

Навчання

Рости. Відкрийте нові горизонти. Допоможіть прогресу подолати межі можливого, використовуючи практичні знання від експертів галузі по всьому світу.

Більше 350 уроків

Можливості

Дізнайтеся, як галузеві експерти використовують технології для підвищення продуктивності своїх команд, програмних продуктів, бізнесу та світу в цілому.

Надихаючі програми

Зв'язок

Зустрічі з експертами. Мереж. Взаємодія з іншими інноваторами зі спільноти Autodesk.

Побудова спільноти

Опубліковано: 26 вересня 2021


Вибрати програмне забезпечення


Напишіть запит на програмне забезпечення нам у Viber
+380503703627


Контакти Ай Ті Про

info@itpro.ua
Телефон: +38 (044) 257-24-44