Parallels анонсував Parallels Remote Application Server (RAS) 18

Parallels оголошує паралелі віддаленого прикладного сервера (RAS) 18

Parallels оголосила, що Parallels® Remote Application Server (RAS) 18 буде випущений в грудні цього року.

Паралелі RAS 18 можуть допомогти організаціям модернізувати свої ІТ-системи, тим самим підвищуючи ефективність і знижуючи витрати. Ця остання версія інтегрує та збагачує роботу віртуального робочого столу Windows, підтримує контейнери профілю FSLogix, значно покращує надання ІТ-послуг, зменшує витрати на інфраструктуру тощо!

Зробіть паралелі RAS частиною планів безперервності ваших клієнтів

Паралельні рішення підвищують іт-спритність , дозволяючи співробітникам працювати з будь-якого пристрою, в будь-якому місці і в будь-який час.

Інтеграція з віртуальним робочим столом Windows

Parallels RAS 18 різко розширить і спростить можливості віртуального робочого столу Windows за рахунок інтеграції та управління всіма робочими навантаженнями і ресурсами з центральної точки - консолі Parallels RAS. Організації зможуть інтегрувати розгортання Parallels RAS з віртуальним робочим столом Windows, надаючи кінцевим користувачам єдине рішення.

Віртуальний робочий стіл Windows - це служба віртуалізації робочого столу та програм, яка працює на Microsoft Azure. Віртуальний робочий стіл Windows надає доступ до програм і робочих столів, розміщених на інфраструктурі віртуального робочого стола (VDI) і на хості сеансів віддаленого робочого стола (RDSH), включаючи багатосекційні хости Windows 10.

Управління та розгортання як віртуальних робочих столів Windows, так і існуючих програм і робочих столів на Parallels RAS 18 має багато переваг, включаючи:

Інтеграція контейнерів профілю FSLogix

Контейнери профілю FSLogix - це надійне рішення для управління профілями для публікації додатків і VDI.

Легко керуйте та налаштовуйте контейнери профілю FSLogix з консолі Parallels RAS, необхідної у віртуальних середовищах із кількома орендарями.

Переваги використання контейнерів профілю FSLogix включають:

Адміністратори можуть легко керувати та автоматизувати розгортання агента FSLogix для робочих навантажень RDSH, VDI та Windows Virtual Desktop без необхідності вручну змінювати реєстр або писати сценарії.


Опубліковано: 23 листопада 2020


Вибрати програмне забезпечення


Напишіть запит на програмне забезпечення нам у Viber
+380503703627


Контакти Ай Ті Про

info@itpro.ua
Телефон: +38 (044) 257-24-44