Twitter представив нові правила верифікації облікових записів

Twitter ввів нові правила верифікації облікового запису

Twitter ввів нові правила перевірки облікового запису, які набудуть чинності на початку 2021 року. Вони попередні - компанія попросила користувачів залишити відгук про систему і представить остаточний варіант, опрацьований на їх основі, 17 грудня.

Облікові записи, які отримують синю позначку, повинні бути "значущими" та "активними". Шість категорій рахунків компанія називає «значущими»:

Облікові записи, які планують верифікувати, повинні містити повну інформацію про власника, підтверджений номер телефону та адресу пошти. Сторінки пародистів, шанувальників, домашніх тварин та вигаданих персонажів неможливо перевірити.

У деяких випадках Twitter може відібрати значок у користувача: наприклад, якщо він змінить свої дані, щоб ввести людей в оману, або почне розпалювати ненависть і прославляти насильство в твітах.

Компанія також оголосила, що в 2021 році будуть додані інші способи ідентифікації – нові типи акаунтів і ярлики. Подробиць з цього приводу Twitter поки не розголошує.

У 2017 році Twitter призупинив перевірку облікового запису. Компанія заявила, що проведе капітальний ремонт системи, оскільки багато хто розглядає галочку як знак схвалення, тоді як вона просто підтверджує ідентичність.


Опубліковано: 24 листопада 2020


Вибрати програмне забезпечення


Напишіть запит на програмне забезпечення нам у Viber
+380503703627


Контакти Ай Ті Про

info@itpro.ua
Телефон: +38 (044) 257-24-44