VMware представила прев'ю продукту Application Transformer for VMware Tanzu

VMware представила попередній перегляд продукту Додаток Трансформер для VMware Tanzu

VMware випустила попередній перегляд програми Transformer для продукту VMware Tanzu , що зменшує розрив між віртуалізацією на рівні контейнера та інфраструктурою віртуалізації сервера.

Тепер за допомогою Application Transformer for VMware Tanzu можна спростити реалізацію стратегії 5R з модернізації корпоративних додатків: рехост, реплатформа, рефакторінг, зберегти, вийти на пенсію. Почати можна з концепції replatform, яка передбачає міграцію додатків в корпоративне контейнерне середовище, що робить процес розгортання і експлуатації різних сервісів прозорим і більш гнучким.

Додаток Трансформер для Танзу призначене для вирішення наступних завдань, пов'язаних зі старими додатками:  

Додаток Transformer for Tanzu працює без агентно підтримує багато типів додатків (в базі даних більше 200 сигнатур) і глибокий аналіз вмісту ВМ. У список входять не тільки великі корпоративні додатки, такі як WebLogic і Tomcat, а й різноманітні загальні Java-додатки. Утиліта може отримати ім'я програми, склад його процесів, розташування на диску та інше.

Сам продукт використовує API VMware vCenter для доступу до віртуальних машин на vSphere або VMware Cloud на AWS. Інтегруючись з VMware vRealize Network Insight, Application Transformer for Tanzu може використовувати блок-схему vRealize Network Insight для автоматичного створення наскрізних топологій, що важливо для візуалізації відносин додатків.

Основні переваги застосування Трансформер для Танзу:


Опубліковано: 29 листопада 2021


Вибрати програмне забезпечення


Напишіть запит на програмне забезпечення нам у Viber
+380503703627


Контакти Ай Ті Про

info@itpro.ua
Телефон: +38 (044) 257-24-44