+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Amazon Web Services оголосила про укладання угоди з виробником суперкарів Ferrari

Amazon Web Services оголосила про укладення угоди з виробником суперкарів Ferrari

Amazon Web Services (AWS) оголосила про угоду з виробником суперкарів Ferrari S.p.A. Згідно з умовами контракту, виробник спортивних автомобілів Ferrari буде використовувати хмарні технології AWS для високопродуктивних обчислень і аналітики великих даних. Зокрема, Ferrari прийме Amazon EC2 (включаючи Arm-based Graviton2), S3, SageMaker, EKS і DynamoDB.

Хмарні сервіси будуть використовуватися для машинного навчання, ШІ, зберігання даних і т.д. На базі платформи AWS фахівці Ferrari організують комплексні віртуальні тести автомобілів в самих різних умовах водіння. Тисячі ситуацій можна змоделювати одночасно, щоб прискорити час виходу на ринок нових продуктів.

Хмарні інструменти AWS можуть допомогти автовиробнику покращити обслуговування клієнтів. Йдеться про налаштування автомобіля перед покупкою, придбанням і подальшим обслуговуванням транспортного засобу. А гоночна команда Scuderia Ferrari скористається ресурсами AWS для запуску нової цифрової платформи для вболівальників на основі мобільного додатка. Надалі планується впровадження віртуальної та доповненої реальності.

Інші новини

Найкраща ціна