+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Apple роз'яснила правила для розробників, які хочуть брати участь у програмі зниженої комісії у App Store

Apple роз'яснила правила для розробників, які хочуть взяти участь в програмі зниженої комісії в App Store

Apple роз'яснила правила для розробників, які хочуть брати участь в програмі зниженої комісії в App Store на підтримку малого бізнесу. Компанія оголосила про це в листопаді: дрібні забудовники зможуть претендувати на комісію в розмірі 15% замість 30%.

  • Програма відкрита як для нових, так і для існуючих розробників, чий дохід від всіх їх додатків в 2020 році склав менше $ 1 млн.
  • Як тільки забудовник перевищить поріг в 1 мільйон доларів на рік, ставка комісії повертається до стандарту до кінця року.
  • Якщо дохід розробника впаде нижче порогового значення в 1 мільйон доларів у наступному календарному році, він зможе повторно вимагати комісію в розмірі 15% через рік.
  • Розробники повинні вказати будь-які пов'язані облікові записи, щоб визначити відповідність вимогам. Пов'язані облікові записи - це облікові записи в Програмі розробника Apple, якими володіє або керує розробник.
  • Ви не можете ділитися додатками з іншими розробниками під час участі в програмі. Якщо компанія передасть або прийме заявку після 31 грудня 2020 року, вона більше не зможе брати участь у програмі.

Щоб зареєструвати компанію, потрібно мати обліковий запис в Програмі розробника Apple, прийняти останню угоду, а потім вказати всі пов'язані з ними рахунки. 

При подачі заявки до 18 грудня 2020 року забудовники зможуть претендувати на знижену комісію з 1 січня 2021 року.

Існуючі забудовники зможуть зареєструватися після, але в цьому випадку зниження зборів почнеться вже в середині наступного фінансового календарного місяця. Наприклад, якщо заявка була схвалена 10 лютого, комісія буде коригуватися з 14 березня.

Інші новини

Найкраща ціна