+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Bentley Systems повідомила про покупку розробника програмного забезпечення для будівельних робіт

Bentley Systems оголошує про закупівлю розробника будівельного програмного забезпечення

Е7 -  розробник програмного забезпечення для управління будівельними роботами в режимі реального часу. Компанія була заснована в 2009 році. Платформа, яку розробляє Е7, дозволяє управляти процесом будівництва за допомогою щоденних щоденникових записів і звітів; відстеження виконання різних завдань на об'єкті, поставок; аналіз витрат; відстеження ефективності та компетентності співробітників.

Bentley Systems оголосила про покупку компанії E7, яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення для будівельних робіт.

Як зазначається в прес-релізі, гнучкі методи щоденного обліку витрат E7 розширять можливості Bentley Synchro для моделювання будівництва, управління проектами і звітності, управління завданнями, а також нададуть можливості для використання 4D-моделювання.

Прозорість у використанні ресурсів у цій сфері є ключем до прибутковості проекту, сказав віце-президент з реалізації проектів Bentley Systems

Bentley Systems є розробником програмного забезпечення для проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначеного для інженерів, архітекторів, фахівців з геоінформаційних технологій, будівельників і власників-операторів інфраструктури.

Інші новини

Найкраща ціна