+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Bitdefender отримав три нагороди AV-TEST

Bitdefender обрізав три міста AV-TEST

Bitdefender відкрив три престижних міста "Найкращий Захід" від AV-TEST, незалежних компаній для випробування IT-безпека. GravityZone Ultra vid Bitdefender, наша унікальна платформа для захисту кухонної точки, реавлення кінцевичевих точок (EDR) і найширшого спектру технологій (EDR) і розширення аналізу тепла зафіксована на першому місці в категорії «Найважливіший захід для корпоративних корістувачів» в категорії річки для Windows corist. Крім того, Bitdefender Internet Security відкрила «Найгірший захіст для гаджетів» для захисту шкідливого програмного забезпечення zahist vid в продуктах Windows, а Bitdefender Mobile Security відкрила «Найгірший android-захіст для гаджетів» для найважливішого захіста приватних мобільних вкладень Android.
 
GravityZone Ultra - найважливіший спосіб скористатися корпоративним блогом для корпоративних корпоративних блогів і здоров'я чудес Bitdefender.
АВ-ТЕСТ був удостоєний лауреатам премії «Найвеличніший у сфері IT-Bezpeki», 2021 року, ознаменувавши проблеми кібербезпецій для організації використання інформації та інформації в usi galuses. Традиційні моделі роботів випускалися через триваючу пандемію: організації виробляли результати роботи в приватному порядку, а дощувальні машини часто вікорістенізували для роботів країни. CE, в кінці програми av-TEST у 2021 році robit bilsh vuzhlivim, nizh bud-koli, за організацію віскок віскок до кібернетики вранці розподілу середини дороги і при всіх точках зору перед звинуваченнями в ситуації в країні до розвитку проекту.
 
В результаті розробки реальних сценаріїв AV-TEST - кращий спосіб поліпшити життя реальних сценаріїв, AV-TEST - це право поліпшити якість життя в глушині світу. AV-TEST GmbH має одну з найважливіших груп шкідливих програм програмного забезпечення, програм нульового дня, атак на веб-сайти, веб-сайти та програми безпеки електронної пошти. У базових категоріях тестуйте протягом ночі і в індивідуальному, і в повторюваному розумі, і здатність з'являтися на основі цих можливостей, продуктивності та vitrovision шляхом продовження терміну служби тесту.
 
О першій годині ядро карбування GravityZone Ultra продемонструвало дивовижну видимість і видимість повені, деталі і контекст реалізації невидимої точки і реагуванья (EDR) з інтегрованою аналітикою розширеного віавлення (XDR). Технології. GravityZone Ultra встановила 100% результатів випробувань програми.
 
GravityZone Ultra, в результаті всіх розробок bitdefender, першою запускає нашу глобальну базу даних, яка зберігає сотні мільйонів цифрових точок, сервіси темного моніторингу, системи сканування веб-сайтів, електронні пост-вставки, медіа-магазини та боти управління, а також широкий спектр веб-сайтів. з міжнародними правоохоронними органами. Крім того, фахівці наших лабораторій відповідають за розвиток аномалій, а також за необхідність надання контекстної інформації в реальні години для виникнення аномалій.
 
"GravityZone Ultra vid Bitdefender настільки люб'язний в майбутньому av-TEST тест для розробки модулів для реалізації блокування вперше, включаючи найширший діапазон постів (APT) і розширення проекту. Моделі машини навчания, які лежать в основі нашої здатності бачити загри, постінозно рубають щодихихи шкідлівих зразків, а також такі відоміх зразків, шоб навицяються візначнаті характеристики, які казую на те, щощо воні, імовірно, є шкідлівімі. Згадавши нову, пам'ятну, швидкоплинну грозу в дикій природі, GravityZone Ultra можна використовувати для відвідування Bitdefender Labs для подальшого аналізу. За допомогою цього рангу ми можемо ефективно аналізувати та блокувати нові новини в режимі реального часу».

Інші новини

Найкраща ціна