+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Cisco інтегрувала Meraki SD-WAN у сервіс Microsoft Azure WAN

Cisco інтегрує Meraki SD-WAN в службу WAN Microsoft Azure

Cisco інтегрувала Meraki SD-WAN в службу WAN Microsoft Azure, що дозволить клієнтам автоматизувати безпечне з'єднання між пристроями Meraki MX у відділеннях безпосередньо до служби Azure, незалежно від географічного розташування. Meraki SD-WAN націлений на те, що Cisco називає «економічно ефективним ІТ-середовищем», і включає в себе різноманітні інтегровані підключення до філій, безпеку, управління, оркестрування та підтримку автоматизації.

Microsoft Azure Virtual WAN забезпечує оптимізовані та автоматичні підключення філій до служб Azure. За даними компанії, регіони Azure служать концентраторами, до яких підключаються клієнти, а Azure Virtual WAN об'єднує безліч хмарних сервісів, таких як VPN від сайту до сайту, VPN для користувачів «точка-сайт» в єдиний робочий інтерфейс.

Багато постачальників, включаючи Check Point, Citrix, Cloudgenix, Fortinet, Reverbed Technology, Silver Peak і Versa, також підтримують інтеграцію з Azure Virtual WAN. Інтеграція CISCO Meraki SD-WAN доповнює екосистему новими корисними сервісами, розширюючи співпрацю між Cisco і Microsoft. Інтеграція корпоративного пакету SD-WAN дозволить клієнтам Cisco розширити свою глобальну мережу до microsoft Azure Cloud, забезпечуючи при цьому безпечний зв'язок в Office 365.

Пакет Cisco SD-WAN включає в себе функції безпеки: фільтрацію URL-адрес, Cisco Umbrella DNS, запобігання і виявлення вторгнень, можливість сегментації користувачів по WAN.

 

 

Інші новини

Найкраща ціна