+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Cisco Systems представила рішення Cisco Networking Cloud - інтегровану платформу керування

Cisco Systems представила рішення Cisco Networking Cloud - інтегровану платформу керування

Cisco Systems анонсувала рішення Cisco Networking Cloud - інтегровану платформу управління для операційних моделей різного типу, зокрема хмарних. Система дає замовникам можливість контролювати усі свої мережеві ресурси через загальний інтерфейс.
 
Cisco Networking Cloud дозволить адміністраторам централізовано керувати локальною та зовнішньою мережевою інфраструктурою. Крім того, платформа спростить усунення технічних неполадок, зокрема завдяки покращеній візуалізації стану пристроїв та ЦОД.
У Cisco Networking Cloud доступна функція єдиного входу (Single Sign-On, SSO) для декількох мережевих продуктів компанії. Крім того, нова платформа включає засоби обміну ключами API, які можна використовувати у зв'язці з інструментом SSO. Загальний інтерфейс користувача забезпечує поліпшену узгодженість і простоту використання функцій. Згадана також зручна міжплатформова навігація.
 
Cisco також представила нову версію своєї платформи моніторингу мережі ThousandEyes. Дане рішення забезпечує розширену огляд мережі, автоматичну аналітику та безшовні робочі процеси для забезпечення цифрової взаємодії в будь-якій інфраструктурі — локально або в хмарі. Система полегшує вивчення різноманітних інцидентів.

Концепція мережевої хмари Cisco

У рамках свого шляху до спрощення Cisco працює над створенням більш простої платформи управління мережею, щоб допомогти клієнтам легко отримати доступ і переміщатися своїми платформами для управління всіма мережевими продуктами Cisco з одного місця. Завдяки хмарній автоматизації, багатому аналізу мережі та інноваціям через свою партнерську екосистему, Cisco Networking Cloud прискорить надання уніфікованих можливостей та забезпечить вимірні бізнес-результати.

"Сьогодні ми ділимося нашим баченням і першими кроками усунення складності мережі та безпечного з'єднання світу", - сказав Джонатан Девідсон, виконавчий віце-президент і генеральний менеджер Cisco Networking. «Тільки у Cisco є портфоліо, досвід та партнерська екосистема, щоб об'єднати кампус та філію, центр обробки даних, обчислення, IoT та SD-WAN для оптимізації результатів за допомогою однієї платформи управління мережею для забезпечення уніфікованого досвіду».

Від концепції до цінності: інновації, які сьогодні запускаються

  • Як перший крок Cisco поставляє наступні компоненти в свій існуючий портфель мережевих продуктів, які підвищать простоту експлуатації, ефективність та надійність:
    • Єдиний вхід (SSO), що спрощує доступ до мережевих платформ Cisco.
    • Обмін/репозиторій ключів API при підключенні до SSO спрощує мережевим платформам Cisco підключення та обмін даними за рахунок автоматизації, щоб зменшити тертя та можливості для помилок.
    • Міжплатформна навігація, що забезпечує більш плавну навігацію між мережевими платформами Cisco.
    • Загальний інтерфейс для мережевих платформ Cisco, що забезпечує велику узгодженість і простоту використання операційних функцій замовника.
  • Підвищення потужності мережі за рахунок наскрізного контролю та розширених можливостей хмарного моніторингу:
    • Cisco ThousandEyes для комплексної мережевої безпеки в будь-якій мережі: ThousandEyes забезпечує розширену видимість, автоматичну аналітику та безшовні робочі процеси для забезпечення цифрової взаємодії в будь-якій мережі — локально, в Інтернеті або в хмарі. Нові інновації включають:
      • Розширений огляд Інтернету та хмарних мереж завдяки новим точкам огляду на пристроях Meraki MX та Webex RoomOS.
      • Швидше розуміння інцидентів, що впливають на цифровий досвід, завдяки новим автоматизованим виявленням подій, а також неперевершений аналіз ваших підключень до AWS для розширеного усунення несправностей.
      • Безшовні робочі процеси завдяки спрощеному розгортанню кінцевої точки ThousandEyes за допомогою Cisco Secure Client, що доповнює і так багатий набір інтеграцій екосистеми ThousandEyes, включаючи експорт даних через OpenTelemetry.
    • Хмарний моніторинг для Catalyst для перегляду, усунення несправностей та керування пристроями Catalyst. Удосконалення панелі керування Meraki тепер підтримуватимуть нові можливості для комутаторів Cisco Catalyst, включаючи перегляд інтерфейсу командного рядка, керування образами та розширене усунення несправностей. 
  • Спрощення операцій за допомогою більш простого, більш передбачуваного та масштабованого стека Cisco Catalyst, покращена видимість інформації про енергоспоживання центру обробки даних та енергоспоживання, а також нові схеми центрів обробки даних з використанням ІІ:
    • Спрощений брендинг для стека Cisco Catalyst: Cisco об'єднує потужність і гнучкість бренду Catalyst у всьому стеку корпоративної мережі з Catalyst Center (раніше DNA Center), Catalyst Software and Licensing (раніше DNA Software and Licensing), Catalyst Wireless, Catalyst Switching, Catalyst Catalyst SD-WAN (раніше Cisco SD-WAN або Viptela SD-WAN). 
    • Нова модель споживання Cisco Catalyst SD-WAN. Завдяки хмарній доставці Cisco Catalyst SD-WAN клієнти тепер можуть використовувати SD-WAN як утиліту з гнучкою підпискою. Клієнти можуть просто придбати та отримати програмне забезпечення та послуги SD-WAN за лічені хвилини. Cisco нестиме відповідальність за керування базовою поставкою рішення автоматизації фабрики SD-WAN з автоматичним розгортанням та керуванням життєвим циклом.
    • Спрощені варіанти ліцензування. Починаючи з комутаторів Cisco Catalyst, нове ліцензування об'єднує підтримку обладнання та програмного забезпечення в рамках однієї підписки, що спрощує покупку та продовження.
    • Стійка мережа центрів обробки даних: завдяки новим інтеграціям для мереж центрів обробки даних Cisco та Nexus Dashboard клієнти зможуть отримувати дані про енергоспоживання всього ІТ-обладнання у своїх центрах обробки даних у режимі реального часу та за минулі періоди, а також оцінювати енергоспоживання операцій своїх центрів обробки даних даних. 
    • Схема центру обробки даних зі штучним інтелектом для мережі: Використовуючи досвід Cisco у розгортанні клієнтів, схема мережі центру обробки даних Cisco AI/ML надасть клієнтам нове та перевірене рішення для високопродуктивних обчислень, міграції мереж InfiniBand до Ethernet та великомасштабних матриць машинного навчання. Маючи уявлення про робочі навантаження ІІ за допомогою панелі керування Cisco Nexus та шаблонів автоматизації, клієнти можуть задовольнити попит на певні характеристики продуктивності мережі, такі як детерміноване балансування навантаження, передача на лінійній швидкості, керування навантаженнями та характеристики відсутності збоїв за допомогою своїх Cisco Nexus 90 та NX-OS. реалізації.

Інші новини

Найкраща ціна