+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Commvault представив сервіс реагування на атаки здирницького ПЗ Commvault Ransomware Response Service

Commvault представив послугу реагування на атаки програм-вимагачів Commvault Служба реагування на програми-вимагачі

Commvault запровадив послугу реагування на атаки програм-вимагачів Commvault Служба реагування на програми-вимагачі . Сервіс надає експертний аналіз і ресурси для відновлення після атак. В рамках сервісу Commvault надає інструмент «Менеджер інцидентів відновлення програм-вимагачів», розроблений командою операцій відновлення Commvault. Сервіс працює з клієнтами для виявлення та відновлення критично важливих даних та прискорення повернення до нормальних бізнес-операцій.

Commvault (NASDAQ: CVLT), визнаний світовий лідер у галузі інтелектуальних послуг даних у локальних, хмарних та SaaS середовищах, сьогодні оголосив про нові послуги програм-вимагачів, розроблені, щоб допомогти підприємствам підготуватися до зростаючих кіберзагроз, захиститися від них та реагувати на них.

Атаки програм-вимагачів продовжують зростати, і вони дорогі — в середньому відновлення даних коштує в 10 разів більше вартості викупу платежу1. 70% атак програм-вимагачів включають загрозу витоку ексфільтрованих даних, а фірми, які зазнали атак, відчувають близько 21 дня простою після цього2. Важкі витрати на програми-вимагачі астрономічні; більшість компаній не готові реагувати на атаку, а ще менше планують заздалегідь.

Commvault є надійним партнером для своїх глобальних клієнтів у сфері захисту та відновлення даних для всіх типів векторів ризику. Програми-вимагачі - це остання постійна загроза, що стоїть перед нашими клієнтами, а нові послуги захисту та відновлення програм-вимагачів засновані на досвіді та знаннях Commvault щодо проектування, планування та відновлення управління даними.

Нова пропозиція, Commvault Ransomware Protection and Response Services, надає ресурси та досвід, необхідні для зміцнення рішень Commvault клієнтів від атаки, перегляду стану їхнього рішення для захисту даних з часом та допомоги їм у відновленні критично важливих даних, коли атака все-таки відбувається.

Послуга «Дизайн і план захисту від програм-вимагачів» допомагає клієнтам перевірити їх готовність до постійних загроз і атак. Пропозиція допоможе організаціям зрозуміти потенційні загрози та ризики, що впливають на їх здатність бути готовими. Він пропонує відчутні результати, такі як система показників готовності, ключові висновки та рекомендації, а також пріоритетний план дій.

Служба реагування на програми-вимагачі Commvault надає досвід та ресурси, які допоможуть оговтатися від атаки. У рамках послуги Commvault надає менеджер інцидентів відновлення програм-вимагачів за підтримки команди операцій відновлення Commvault. Сервіс працює з клієнтами для виявлення та відновлення критично важливих даних та прискорення повернення до звичайних бізнес-операцій.

Інші новини

Найкраща ціна