+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Corel анонсував реліз CorelDRAW Technical Suite 2021

Corel анонсує технічний пакет CorelDRAW 2021

Розширте межі можливого у візуальній комунікації з CorelDRAW® Technical Suite 2021, комплексним набором додатків для створення високоінформативних технічних дизайн-проектів та супровідної документації. Високоефективний професійний інструмент підвищує швидкість і точність операцій на кожному етапі роботи - від створення концепції до перевірки і виведення готових матеріалів. Від інженерних і виробничих розробок до архітектурних рішень і високотехнологічних проектів, CorelDRAW Technical Suite є справжнім центром високоточної, ефективної розробки детальних технічних ілюстрацій, технічних маркетингових проектів і документації.

Технічний пакет CorelDRAW 2021

  • Комплексний набір додатків для візуальної технічної комунікації. Рішення містить все необхідне для створення всіляких матеріалів, включаючи інструкції по збірці, складні схеми і високоточні технічні ілюстрації, і задовольняє різноманітні потреби технічних ілюстраторів, розробників, авторів і користувачів графічного програмного забезпечення.
  • Підходить для перепрофілювання ключових активів. Ефективний процес 3D-візуалізації дозволяє вставляти 3D-моделі як зв'язані або вбудовані об'єкти у файли ілюстрацій Corel DESIGNER для швидкого доступу, спільного використання та використання в зовнішніх посиланнях. Додаткова надбудова XVL Studio 3D CAD Corel Edition для роботи з професійними форматами збірки 3D CAD, а також розширення XVL Studio Corel Edition, інтегроване в Технічний пакет CorelDRAW, надають різноманітні інструменти перепрофілювання.
  • Неперевершена сумісність із форматами файлів. Залишайтеся сумісними з останніми форматами файлів, які широко використовуються для технічної публікації, такими як CGM, WebCGM, SVG та 3D PDF, завдяки новим інтерактивним функціям. Великий список підтримуваних форматів, включаючи EPS, DWG, TIFF, PNG і JPEG, дозволяє легко вирішувати завдання імпорту та експорту.

Вибір варіантів придбання CorelDRAW Technical Suite: підписка або необмежена безстрокова ліцензія з опцією обслуговування

Оновлення до CorelDRAW Technical Suite 2021 надає активним власникам планів негайний доступ до нових випусків програмного забезпечення та забезпечує підтримку та оптимізацію продуктів для новітніх операційних систем, пристроїв і технологій. Оновлення дозволить вашим клієнтам зберегти доступ до актуальної версії програмного забезпечення на найвигідніших умовах і зберегти право власності.

Інші новини

Найкраща ціна