+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Dell Technologies розширила можливості платформи APEX

Dell Technologies розширює можливості платформи APEX

Компанія Dell Technologies розширила можливості платформи APEX. Нові функції включають Multi-Cloud Data Services, які дозволяють користувачам зберігати та захищати дані в хмарі та локально, а також служби резервного копіювання для saaS-додатків, кінцевих точок та гібридних робочих навантажень у загальнодоступній хмарі. Розширена доступність існуючих функцій APEX, включаючи служби зберігання даних для зберігання блоків і файлів, а також хмарні сервіси з VMware Cloud Foundation. 

Dell оголосила, що APEX Multi-Cloud Data Services, інтегровані з APEX Console, надаватимуть послуги захисту файлів, блоків, об'єктів та даних з одночасним доступом до всіх основних загальнодоступних хмар з одного місця. Dell стверджує, що це допоможе уникнути прив'язки до конкретного постачальника хмарних послуг, надмірної плати за доступ, а також витрат і ризиків, пов'язаних з переміщенням даних з однієї хмари в іншу.

Сервіс надасть користувачам гнучкість для зв'язування локальних даних з даними в AWS, Microsoft Azure, Хмарній платформі Google або Oracle Cloud. Ще одна функція, Apex Backup Services для захисту даних, допоможе захистити програми SaaS, такі як Microsoft 365 і Salesforce. Він також створює резервні копії кінцевих точок і хмарних додатків. Apex Multi-Cloud Data Services планується розгорнути в США, Великобританії, Німеччині та Австралії пізніше цього кварталу. Послуги резервного копіювання APEX вже доступні по всьому світу.

Dell анонсувала проект Project Alpine, метою якого є перенесення рішень компанії для зберігання даних блоків (PowerStore) і файлів (PowerScale) в публічну хмару. За даними компанії, клієнти все частіше користуються послугами декількох хмар і мають кілька SaaS-контрактів, але не відмовляються від місцевого обладнання. Для цього будуть потрібні кращі інструменти для спрощення управління.

Dell також покращив підтримку Kubernetes. Наприклад, для Dell EMC PowerFlex і PowerStore були додані нові інструменти розробників, включаючи Amazon EKS Anywhere. А Dell EMC VxRail має підтримку SUSE Rancher. Насамкінець компанія оголосила про розширення можливостей свого порталу для розробників. Портал забезпечить постійний доступ до новітніх API, SDK, модулів і плагінів.

Інші новини

Найкраща ціна