+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ESET Internet Security отримав нагороди за розширений захист від загроз за результатами підсумкових тестів

ESET Internet Security отримав нагороди за розширений захист від загроз за результатами підсумкових тестів

ESET отримав низку нагород за результатами підсумкових тестувань незалежної організації AV-Comparatives протягом 2022 року. Зокрема, рішення ESET Internet Security отримало нагороди за розширений захист від загроз, мінімальну кількість помилкових спрацьовувань та низький вплив на продуктивність системи.
 
Загалом організація AV-Comparatives проаналізувала 17 продуктів безпеки для домашніх користувачів Windows. Зокрема, цього разу перевірено рівень їхнього захисту від актуальних загроз в Інтернеті, складних цілеспрямованих атак, а також виявлення великої кількості шкідливих програм без уповільнення роботи пристрою.
 
Продукт ESET заблокував 14 з 15 цілеспрямованих атак під час перевірки розширеного захисту та продемонстрував найнижчий показник помилкових спрацьовувань, отримавши 2 золоті нагороди. У трьох тестуваннях ESET Internet Security досяг рівня Advanced+, а ще у двох інших – Advanced. Також експерти відзначили зручність, простоту інтерфейсу користувача та легкість використання.
 
ESET Internet Security забезпечує комплексний захист пристроїв завдяки виявленню фішингових атак та інших видів загроз, перевірці смарт-пристроїв та безпеці онлайн-платежів. Саме тому продукт ідеально підходить для активних користувачів, які роблять покупки, працюють та спілкуються онлайн.
 
Протестовані продукти
 
Продукти наступних постачальників були включені до серії основних споживчих тестів AV-Comparatives у 2022 році, та ефективність їх продуктів була оцінена незалежно. Ми раді, що цього року тести допомогли кільком вендорам знайти критичні та інші помилки в їхньому програмному забезпеченні, що сприяло поліпшенню продуктів.
 
Avast Free Antivirus
AVG Free Antivirus
Avira Prime
Bitdefender Internet Security
ESET Internet Security
G Data Total Security
K7 Total Security
Kaspersky Internet Security
Malwarebytes Premium
McAfee Total Protection
Microsoft Defender
NortonLifeLock Norton 360 Deluxe
Panda Free Antivirus
Total Defense Essential Antivirus
TotalAV Antivirus Pro
Trend Micro Internet Security
VIPRE Advanced Security

Інші новини

Найкраща ціна