+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ESET представив рішення для розширеного захисту користувачів програм Microsoft 365

Компанія ESET представила рішення для розширеного захисту користувачів програм Microsoft 365

Компанія ESET випустила нове рішення ESET Cloud Office Security, яке забезпечує додатковий захист користувачів програм Microsoft 365. Програма розроблена з метою відображення сучасних тенденцій використання електронної пошти та інструментів співпраці в організаціях.

Microsoft Office 365 використовується компаніями по всьому світу, а хмара стає невід'ємною частиною сховищ даних і систем багатьох підприємств, незалежно від їх розміру. Оскільки понад 84% організацій (згідно з опитуванням Gartner) використовують або планують використовувати Microsoft 365, важливо забезпечити належний захист підприємств та їхніх хмарних інструментів. ESET Cloud Office Security захищає компанії від інцидентів, спричинених кібератаками електронної пошти, а також допомагає співробітникам зосередитися на робочих завданнях.

Електронна пошта є основою сучасного ділового спілкування, але вона залишається одним з найефективніших каналів поширення шкідливого програмного забезпечення, наслідки якого можуть бути катастрофічними, особливо при використанні інструментів співпраці.

ESET Cloud Office Security забезпечує додатковий рівень захисту для хмарної електронної пошти та сховища Microsoft 365. Зокрема, рішення дозволяє всім співробітникам працювати безперебійно за рахунок автоматичного захисту поштових скриньок нових користувачів. Крім того, рішення забезпечує повний контроль і відстеження загроз за допомогою швидкого повідомлення про виявлення шкідливих програм, а простота використання веб-консолі дозволяє ІТ-адміністраторам вжити негайних заходів.

Поєднання фільтрування спаму, сканування зловмисного програмного забезпечення та запобігання фішингу забезпечує захист служб Exchange Online у компаніях, до яких входять:

  • захист від загроз під час обміну даними,
  • Мінімізуйте негативний вплив небажаних повідомлень електронної пошти на щоденну продуктивність.
  • Запобігайте використанню зовнішніх електронних листів як каналу для цілеспрямованих атак.

Захист від шкідливих програм також реагує на будь-які зміни файлів в OneDrive, допомагаючи підвищити безпеку даних вашої компанії і знизити ризик поширення загроз на інші пристрої. Крім того, проста у використанні хмарна консоль, доступна з будь-якого місця, надає огляд карантинних предметів і відразу сповіщає про виявлення шкідливих зразків.

«Майже кожна компанія у світі використовує електронну пошту для спілкування, незважаючи на те, що вона є одним з основних векторів атак кіберзлочинців. Ми раді оголосити про запуск ESET Cloud Office Security, який захистить велику кількість бізнесів та їхні важливі дані. Безпека електронної пошти та хмарного сховища – це  основа кіберзахисту будь-якого підприємства, без якої бізнес залишиться вразливим до різних атак. Ми пишаємося тим, що запускаємо нове, передове та просте у використанні рішення для широкого кола підприємств, яким потрібно захистити свої хмарні інструменти», – коментує продакт-менеджер ESET.

ESET Cloud Office Security тепер доступний для завантаження.

Інші новини

Найкраща ціна