+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ESET випустив нову версію продуктів для домашніх користувачів операційної системи Windows

ESET випустив нову версію продуктів для домашніх користувачів операційної системи Windows

У версії 16 реалізовано новітню технологію для виявлення загроз, а також вдосконалено функції для захисту конфіденційних даних, зокрема від атак методом підбору паролів та під час здійснення онлайн-платежів.

Сьогодні в умовах постійних цифрових атак домашні користувачі як ніколи потребують додаткового захисту від потенційних загроз. Саме тому в новій версії продуктів ESET для операційної системи Windows було реалізовано апаратну технологію Intel® для виявлення шкідливого програмного забезпечення*. Дана технологія використовується в процесорах Intel® Core™ для посилення захисту від програм-вимагачів, зокрема у випадках, коли ці загрози намагаються уникнути виявлення в пам’яті. Також у новій версії було покращено функцію Захист онлайн-платежів, який тепер має режим «Захист усіх браузерів», що активується автоматично для всіх сумісних браузерів.

Останні дослідження Deloitte Connectivity & Mobile Trends підтверджують швидкі темпи стирання меж між фізичним та цифровими світами.  Саме тому в новій версії продуктів ESET було покращено функцію Інспектор мережі, яка сканує роутер та усі підключені до нього пристрої на наявність уразливостей для забезпечення максимального рівня безпеки пристроїв Інтернету речей, які стали невід’ємною частиною життя більшості користувачів. Зокрема тепер можна позначати надійні мережі як «Моя мережа».

«На жаль, через те, що кількість підключених пристроїв та часу, проведеного в Інтернеті, постійно зростають, користувачі стають ще привабливішими цілями для зловмисників. Тому для запобігання загрозам ESET пропонує багаторівневі продукти для захисту, які забезпечать безпеку усіх пристроїв користувачів незалежно від їх діяльності у Інтернет-мережі», — пояснює Матей Криштофік, менеджер з продуктів ESET.

Вже понад 30 років компанія ESET постійно інвестує в запатентовану багаторівневу технологію, яка допомагає ефективно запобігати інфікуванню відомими та новими загрозами. Всі продукти з портфоліо рішень ESET для користувачів Windows — базовий захист (ESET NOD32 Antivirus), комплексний захист (ESET Internet Security) та преміум-захист (ESET Smart Security Premium) — забезпечують максимальний рівень безпеки пристроїв на усіх рівнях, що підтверджують чисельні відзнаки незалежних галузевих експертів та відгуки користувачів.

На додаток до продуктів для комп’ютерів було оновлено ESET Mobile Security — рішення для користувачів смартфонів та планшетів Android, яке захищає дані користувачів від втрат, витоків та несанкціонованого доступу, а також дозволяє безпечно переглядати вебсторінки. Крім оновленого дизайну головної інформаційної панелі, користувачі версії 8 отримають розширені можливості функції Антифішинг, яка тепер забезпечує захист від потенційно небезпечних посилань в SMS-повідомленнях та сповіщеннях.

Для більш ефективного управління безпекою домашніх пристроїв було оновлено платформу ESET HOME, яка дозволяє централізовано поновлювати та змінювати ліцензії, а також віддалено перевіряти безпеку пристроїв. Зокрема тепер  користувачі можуть бачити поточні статуси захисту на головному екрані. Також було додано двофакторну автентифікацію для входу в обліковий запис для підвищення рівня конфіденційності.

 «Оновлена версія продуктів допоможе як досвідченим користувачам, так і новачкам зменшити ризики інфікування шкідливими програмами, які становлять небезпеку для їх пристроїв та даних», — коментує менеджер з продуктів ESET.

Створені для непомітної роботи в фоновому режимі, продукти ESET дозволяють користувачам поєднувати продуктивність роботи пристрою та надійний захист. Оновлений функціонал продуктів дозволить користувачам безтурботно здійснювати банківські операції та покупки онлайн, зручно та безпечно зберігати паролі, шифрувати конфіденційні дані, блокувати доступ сторонніх осіб до вебкамери, контролювати безпеку підключених пристроїв, шукати втрачені пристрої, а також отримувати індивідуальний щомісячний звіт про безпеку, який допоможе ще більш ефективно захищати пристрої.

Інші новини

Найкраща ціна