+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Google анонсувала нову функцію в Google Maps

Google анонсував нову функцію на Картах Google

Google анонсував нову функцію, доступну на Картах Google. Тепер на картах можна буде побачити кількість випадків зараження коронавірусом COVID-19 в тому чи іншому регіоні.

Це означає, що перед будь-якою поїздкою користувачі зможуть дізнатися, скільки інфікованих людей знаходиться в цьому регіоні і яка динаміка розвитку хвороби за останній тиждень. Захворюваність буде відображатися у вигляді додаткового шару з кольоровим кодуванням. Райони, де шанс заразитися коронавірусом найбільший, будуть позначені червоним кольором. Ця функція може виявитися особливо корисною восени і взимку, коли очікується зростання захворюваності.

Google отримає необхідну інформацію з таких джерел, як Університет Джона Хопкінса, Нью-Йорк Таймс і Вікіпедія. Ті, в свою чергу, отримують інформацію від Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), лікарень, місцевих і міжурядових організацій.

Ця функція доступна для телефонів  iPhone і Android після оновлення у всіх 220 країнах і регіонах, де працюють Карти Google. Google не уточнив, чи з'явиться новий шар "COVID-19" у веб-версії сервісу.

Інформацію, пов'язану з COVID-19, можна подивитися на окремому шарі в Google Maps. Для цього відкрийте додаток Google Maps на своєму мобільному пристрої, натисніть на значок «Шари» у верхній частині екрана, а потім виберіть «Інформація про COVID-19». Цей шар показує середню кількість нових випадків на 100 000 населення за останні сім днів, а також вказує, збільшується чи зменшується це число. Також в Google Maps можна знайти список найближчих медичних закладів, які тестують на COVID-19 і навіть отримують спеціальні повідомлення про епідеміологічну ситуацію в регіоні проживання.

Інші новини

Найкраща ціна