+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Google оголосила про випуск Supply Chain Twin, що дозволяє створювати цифрові двійники

Google оголосила про випуск Supply Chain Twin, який дозволяє створювати цифрові двійники

Поряд із Supply Chain Twin, буде модуль Supply Chain Pulse, який можна використовувати разом із Supply Chain Twin для створення інформаційних панелей, аналітики, сповіщень та співпраці в Google Workspace.

Як відзначають в Google, більшість компаній не мають уявлення про організацію ланцюгів поставок, що призводить до перебоїв на складі рітейлерів і старіння запасів у виробників. У 2020 році вартість тільки не наявних товарів оцінюється в $ 1, 14 трлн. З 2018 року, коли сталися перебої в ланцюжку поставок, додатково була продемонстрована потреба в оперативній інформації для динамічного коригування маршрутів флоту та рівня запасів.

За допомогою Supply Chain Twin компанії можуть об'єднувати дані з різних джерел, що дозволяє обмінюватися інформацією з постачальниками та їхніми партнерами. Рішення підтримує корпоративні бізнес-системи, які містять дані про місцезнаходження організації, продукти, замовлення та операції з інвентаризацією, а також дані від постачальників та партнерів, такі як рівні запасів та запасів та статус обробки матеріалів. Supply Chain Twin також використовує загальнодоступні джерела контекстних даних, таких як погода, ризик і стійкість.

Розрізнені і неповні дані обмежують можливості компаній досліджувати свої ланцюжки поставок. Supply Chain Twin дозволяє клієнтам отримати більш глибоке розуміння своїх операцій, допомагаючи їм оптимізувати функції ланцюга поставок від пошуку та планування до розподілу та логістики», – йдеться в заяві керуючого директора з ланцюга поставок і логістики Google Cloud.

Supply Chain Pulse, який також був запущений 14 вересня 2021 року, забезпечує видимість у режимі реального часу, управління подіями та оптимізацію та моделювання на основі штучного інтелекту. Використовуючи його, команди можуть деталізувати операційні показники за допомогою інформаційних панелей, які полегшують перегляд стану ланцюга поставок.

Інші новини

Найкраща ціна