+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

IBM оголосила, що в 4 кварталі 2020 року в IBM Spectrum Scale буде додано повністю контейнерний клієнт

IBM оголосила, що повністю контейнерний клієнт буде доданий до шкали IBM Spectrum Scale у 4 кварталі 2020 року

IBM оголосила про плани поліпшити підтримку контейнерної платформи управління робочим навантаженням і сервісом Kubernetes в найближчому майбутньому. IBM оголосила, що в 4 кварталі 2020 року в рішення ibm Spectrum Scale для управління даними буде додано повністю контейнерний клієнт, який відрізняється від аналогічних рішень конкурентів вбудованими функціями архівації та аналітики.

Очікується, що новий випуск продукту додасть функції доступу до файлової системи для високопродуктивних обчислень, штучного інтелекту та масштабованого Data Lake у будь-якому кластері сімейства програмних продуктів контейнеризації Red Hat OpenShift (зараз належить IBM).

IBM також заявила, що додасть підтримку s3fs до інтерфейсу зберігання об'єктів, об'єднаного з Red Hat OpenShift в IBM Cloud Object Storage. Також було оголошено, що рішення для захисту даних для віртуальних середовищ, баз даних і додатків IBM Spectrum Protect Plus також отримає оновлення в четвертому кварталі. Компанія оголосила, що цей реліз додасть можливість розгортання сервера IBM Spectrum Protect Plus в якості контейнера за допомогою Red Hat OpenShift.

Очікується, що IBM Spectrum Protect Plus також підтримає бета-версію ринку Microsoft Azure, а IBM FlashSystem отримає оновлення. А випуск IBM Q4 FlashSystem включатиме оновлені сценарії Ansible, розширену підтримку пам'яті для зберігання та те, що компанія описує як покращення знімків та ефективності даних.

Інші новини

Найкраща ціна