+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Коаліція технологічних компаній запустила проект з покращення документації для Web-API та JavaScript

Коаліція технологічних компаній запустила проект з поліпшення документації для Web-API і JavaScript

Коаліція технологічних компаній оголосила про запуск проекту по роботі над документацією для web API і JavaScript Open Web Docs. Його засновниками та спонсорами є консорціум W3C, Google, Microsoft, Mozilla, Samsung, консалтингова фірма Igalia та платформа веб-монетизації Coil.

Новий проект не є заміною MDN Web Docs, проекту Mozilla, на який всі виробники браузерів погодилися перенести офіційну документацію веб-API в жовтні 2017 року. Open Web Docs назвав своєю метою фінансування, координацію та внесок у розвиток MDN Docs у майбутньому.

Пріоритетами команди на 2021 рік є робота з розробниками та інженерами Mozilla MDN для підтримки переходу на нову платформу, покращення документації JavaScript та створення спільноти, яка зацікавлена в розробці документації.

У грудні 2020 року Mozilla перенесла платформу MDN Web Docs на нову систему під назвою Yari, яка автоматично синхронізує будь-яку документацію MDN з GitHub. Це спрощує оновлення для розробників з відкритим кодом — більше немає необхідності працювати безпосередньо з MDN.

Інші новини

Найкраща ціна