+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft анонсувала інновації для Teams Rooms

Microsoft оголосила про інновації для Teams Rooms

Microsoft представила нові можливості Microsoft Teams і Office 365, які враховують різноманітні потреби співробітників і забезпечують користувальницький досвід незалежно від його формату.

Microsoft оголосила про інновації для Teams Rooms на базі нових розумних камер. Вони використовують технології активного відстеження динаміків завдяки штучному інтелекту, який дозволяє камерам в кімнаті реагувати на звук, міміку і жести для ідентифікації динаміка і збільшення масштабу екрану, декількох відеопотоків, а також розпізнавання облич.

Оновлений режим компаньйона в мобільній версії Teams дозволяє легко отримати доступ до таких функцій взаємодії, як чат, живі реакції і Microsoft Whiteboard, а також дозволяє отримати доступ до деяких опцій управління, таких як можливість приєднатися до конференції, сформувати презентацію PowerPoint, вимкнути звук чату, включити або вимкнути камери і т.д.

У поєднанні з функцією динамічного перегляду, коли учасники приєднуються до конференції, програма автоматично налаштовує різноманітні елементи перегляду, щоб віддалені співробітники могли легко бачити робочий простір і його елементи.

Оновлена опція Робочого часу надає можливість заповнювати календар з урахуванням особливостей графіка роботи, щоб інші співробітники могли бачити, коли і де ви будете працювати.

Нова функція RSVP дозволить вам уточнити, чи будете ви бути присутніми на зустрічі особисто або онлайн, щоб організатори могли краще підготуватися, забронювавши кімнату з обладнанням для відеодзвінків або взявши з собою обладнання для вільних рук.

Функція hot desking на дисплеях Microsoft Teams дозволяє користувачам знаходити та резервувати гнучкі робочі місця в офісі.

Microsoft анонсувала ряд інших нових програм і опцій. Cameo - це новий додаток PowerPoint, який легко інтегрує стрічку з камери у вашу презентацію, дозволяє налаштувати відображення користувача на слайдах і надає рекомендації щодо макета для оптимального перегляду. Очікується, що Cameo вийде на початку 2022 року.

Опція «Спікер-коуч» для Microsoft Teams на основі штучного інтелекту дає персональні рекомендації щодо темпу виступу спікера. Також він здатний сповістити оратора, якщо він когось перебиває, і нагадує про необхідність перевірки спілкування з аудиторією. Тренер спікерів для Microsoft Teams буде доступний на початку 2022 року.

Microsoft Viva додає до робочого процесу комунікаційні, нові знання, ідеї та навчальні елементи. З Viva користувачі зможуть отримувати інформацію про діяльність компанії безпосередньо від Teams. Також там можна знайти особисті оголошення, інтерв'ю з представниками компанії і розділи, присвячені щоденним перевіркам здоров'я і звітам про витрати. Найближчими тижнями мобільний додаток Viva Connections буде доступний у попередньому перегляді.

З Apple Car Play в Microsoft Teams цього місяця користувачі зможуть приєднуватися до конференцій і здійснювати дзвінки по гучному зв'язку в дорозі з Siri.

Використання додатків під час зустрічей Teams покращує співпрацю в режимі реального часу та робить співпрацю більш веселою та продуктивною. Тепер користувачі зможуть ділитися контентом і працювати з ним, не відриваючись від конференції, що дозволяє швидко взятися за вирішення проблем і мозковий штурм, наприклад, за допомогою додатків Miro, MURAL, Lucidspark і Freehand, найближчим часом буде доступний ряд інших.

Інші новини

Найкраща ціна