+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft має намір заблокувати шляхи оновлення до Windows 11 для непідтримуваних пристроїв

Microsoft має намір заблокувати шляхи оновлення до Windows 11 для непідтримуваних пристроїв

Microsoft провела регулярну сесію запитань і відповідей, яка була зосереджена на тому, як оновитися до Windows 11 і інструментів розгортання для підприємств. Зокрема , компанія підтвердила, що має намір заблокувати шляхи оновлення до Windows 11 для непідтримуваних пристроїв. Сумісність пристрою з Windows 11 буде визначатися за допомогою телеметрії.

«Ми знаємо, що це дуже засмучує, що деякі не зможуть отримати Windows 11, але важливо пам'ятати, що ми робимо це, щоб зробити пристрої більш продуктивними та безпечними, ніж будь-коли раніше, щоб вони залишалися захищеними в новому робочому середовищі», - заявили в компанії . «Ми не хочемо, щоб адміністратори чи споживачі постійно думали про сумісність. Ми зробили це так, що вам навіть не доведеться про це думати, оскільки ваш пристрій зможе визначити його для себе, перш ніж вам запропонують Windows 11, і ви знайдете час для завантаження».

Microsoft також підтвердила, що остаточна версія не зможе обійти перевірку системних вимог , відредагувавши групову політику:

«Групова політика не дозволить обійти апаратні обмеження для Windows 11. Ми не дозволимо вам оновити пристрій до непідтримуваного стану, оскільки ми дійсно хочемо переконатися, що ваші пристрої залишаються підтримуваними та безпечними" , - пояснили в компанії.

Інші новини

Найкраща ціна