+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft продовжує активно розвивати браузер Edge на базі Chromium

Microsoft продовжує активно розвивати браузер Edge на основі Chromium

Microsoft продовжує активно розвивати свій новий браузер Edge на базі Chromium. У браузер додані функції для більш зручних і комфортних покупок в Інтернеті, такі як вбудований інструмент порівняння цін і інструмент для автоматичного пошуку купонів на знижку.

В першу чергу варто відзначити можливість порівнювати ціни на будь-який товар без необхідності установки додаткового плагіна. Для цього навіть не потрібно додавати предмет в колекцію. Досить натиснути на синій значок праворуч від адресного рядка, після чого перед користувачами з'явиться спливаюче вікно з інформацією про те, скільки коштує переглядається товар на інших сайтах. Також є прямі посилання на товар, що дозволяють швидко перейти до його перегляду, якщо ви знайдете щось привабливе. Якщо користувач вже є на сайті, де продається товар за найпривабливішою ціною, браузер повідомить вас про це.

Цей же синій значок, розташований праворуч від адресного рядка, призначений для пошуку купонів на знижку. При відвідуванні будь-якої торгової платформи браузер підкаже, чи є діючі знижки або купони, які можна використовувати на даний момент, щоб допомогти вам заощадити. Перед самою покупкою також можна використовувати Edge, щоб застосувати всі поточні знижки до обраного товару, щоб зрозуміти, який варіант буде найбільш вигідним. 

Звичайно, представлені функції можна отримати за допомогою сторонніх розширень. Однак в тому випадку, коли вони спочатку поставляються разом з браузером, такої необхідності немає.

Інші новини

Найкраща ціна