+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Microsoft продовжує розвивати співпрацю зі спортивними лігами

Microsoft продовжує розвивати співпрацю зі спортивними лігами

Microsoft продовжує розвивати співпрацю зі спортивними лігами, щоб допомогти їм підвищити свою ефективність, а також надати можливість вболівальникам підтримати улюблену команду в новому середовищі. Національна футбольна ліга (НФЛ) США - одна з тих організацій, яка активно розвиває партнерство з Microsoft. У 2020 році технологічне партнерство було розширено, включивши використання Microsoft Teams для покращення інтероперабельності, а також надання нового цифрового досвіду.

«Технологія Microsoft була невід'ємною частиною діяльності НФЛ протягом декількох років, - сказала Мішель Маккенна, CIO, НФЛ. «З новими викликами, які чекають на нас у цьому сезоні, Microsoft зіграє важливу роль у допомозі надати найкращий досвід нашим гравцям, тренерам, чиновникам та вболівальникам за допомогою таких функцій, як Fan Mosaic та Bud Light Showtime Cam».

Нові ігрові враження

  • Оскільки більшість шанувальників зараз не можуть відвідувати ігри в прямому ефірі, НФЛ попросила Microsoft надати віртуальний досвід, який дозволить шанувальникам брати участь у грі. У ключових іграх цього сезону за технологією Microsoft Teams буде представлена стрічка віртуальних фанатів, яка називається Fan Mosaic. Мозаїки будуть відображатися на стадіонах на світлодіодних екранах і під час трансляцій, щоб зробити перегляд цікавішим.
    • Для кожної гри домашня команда буде запрошувати вболівальників на віртуальну зустріч, під час якої вони разом спостерігають за грою за допомогою Microsoft Teams. Вболівальники побачать гру в прямому ефірі, а також інші шанувальники на двох екранах. Фан-відео будуть об'єднані на дисплеї Fan Mosaic. Аудіо вболівальників, які беруть участь у зустрічі Microsoft Teams, буде доповнено посиленим шумом натовпу, налаштованим для кожного стадіону.

Святкування голів також буде переосмислено. У цьому сезоні камера Bud Light Showtime буде представлена на стадіонах у ключових матчах, щоб надати гравцям новий спосіб спілкування з уболівальниками після того, як були забиті голи.

    • Після того, як гравець зробить тачдаун, він побачить, як на світлодіодних екранах, встановлених в кожній кінцевій зоні, з'являться вболівальники, що дозволяють їм відсвяткувати момент разом.

Новий досвід роботи

  • НФЛ скоротить кількість співробітників, присутніх безпосередньо на кожній грі. Ліга використовуватиме Microsoft Teams для віртуального управління всіма іграми, підтримання зв'язку з персоналом, який працює над грою до, під час та після гри, а також для спільної роботи над документами, складання звітів та дотримання протоколів ліги та ігрового дня.

Інші новини

Найкраща ціна