+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Nutanix та VMware названі лідерами у звіті Gartner Magic Quadrant HCI

Nutanix і VMware назвали лідерів у звіті Gartner Magic Quadrant HCI

Nutanix і VMware названі лідерами в програмному звіті Gartner Magic Quadrant про гіперконвергентну інфраструктуру (HCI). Рішення HCI стали ефективним інструментом модернізації дата-центру, зниження витрат і складності, які супроводжують гібридне і мультихмарне розгортання.

Nutanix пов'язав це з результатом своєї роботи з поліпшення та розширення рішень компанії HCI та якісної підтримки клієнтів, яка протягом останніх семи років характеризувалася NPS (Net Promoter Score) 90. Цього року Nutanix також оголосила про стратегічний альянс з Red Hat для надання відкритих гібридних мультихмарних рішень, які протистоятимуть VMware.

Gartner попередив, що платформа Nutanix може не бути ефективним рішенням для розгортання, яке не вимагає розширених функцій або не використовує гіпервізор Nutanix. Популярність хмарного рішення Nutanix Clusters серед клієнтів все ще залишає бажати кращого, і в даний час воно доступне тільки на AWS. Крім того, клієнтам Nutanix все ще потрібно використовувати CLI для деяких розширених функцій або усунення несправностей.

Ще одним лідером магічного квадранта Gartner є VMware. Клієнтами VMware, як правило, є середні та великі підприємства. Компанія має глобальне охоплення і ризики, пов'язані з її життєздатністю, відносно низькі. VMware працює практично з усіма основними публічними хмарами, а широке охоплення на ринку гарантує, що у нього є великий пул експертів.

Магічний квадрант Gartner для програмного забезпечення гіперконвергентної інфраструктури

Стеки програмного забезпечення HCI підтримують інфраструктуру, яка охоплює обчислення, зберігання, мережу та управління. Лідери I&O повинні розглядати програмне забезпечення HCI як технологію, яка відповідає вимогам, пов'язаним із випадками використання хмарної, крайової, гібридної хмарної та віртуальної настільної інфраструктури.

Сильні сторони та застереження постачальника

  • Група даних Хуаюн
  • Корпорація Майкрософт
  • Нутанікс
  • Квантова
  • Технології Сангфор
  • Масштабні обчислення
  • Зоряний вітер
  • StorMagic
  • VMware

Інші новини

Найкраща ціна