+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Parallels анонсував Parallels Remote Application Server (RAS) 18

Parallels оголошує паралелі віддаленого прикладного сервера (RAS) 18

Parallels оголосила, що Parallels® Remote Application Server (RAS) 18 буде випущений в грудні цього року.

Паралелі RAS 18 можуть допомогти організаціям модернізувати свої ІТ-системи, тим самим підвищуючи ефективність і знижуючи витрати. Ця остання версія інтегрує та збагачує роботу віртуального робочого столу Windows, підтримує контейнери профілю FSLogix, значно покращує надання ІТ-послуг, зменшує витрати на інфраструктуру тощо!

Зробіть паралелі RAS частиною планів безперервності ваших клієнтів

Паралельні рішення підвищують іт-спритність , дозволяючи співробітникам працювати з будь-якого пристрою, в будь-якому місці і в будь-який час.

Інтеграція з віртуальним робочим столом Windows

Parallels RAS 18 різко розширить і спростить можливості віртуального робочого столу Windows за рахунок інтеграції та управління всіма робочими навантаженнями і ресурсами з центральної точки - консолі Parallels RAS. Організації зможуть інтегрувати розгортання Parallels RAS з віртуальним робочим столом Windows, надаючи кінцевим користувачам єдине рішення.

Віртуальний робочий стіл Windows - це служба віртуалізації робочого столу та програм, яка працює на Microsoft Azure. Віртуальний робочий стіл Windows надає доступ до програм і робочих столів, розміщених на інфраструктурі віртуального робочого стола (VDI) і на хості сеансів віддаленого робочого стола (RDSH), включаючи багатосекційні хости Windows 10.

Управління та розгортання як віртуальних робочих столів Windows, так і існуючих програм і робочих столів на Parallels RAS 18 має багато переваг, включаючи:

  • Єдина панель керування: керування розгортаннями та завданнями з централізованої консолі.
  • Керованість: Ефективно адмініструвати паралельні середовища віртуального робочого столу RAS та Windows, користувачів, сеанси та процеси з розширеними показниками та всебічними можливостями управління.
  • Автоматизація: Легко автоматизуйте та впорядковуйте адміністративні процедури за допомогою ряду інструментів автоматизації.
  • Гнучкість: Розгортайте програми та робочі столи в гібридних і мультихмарних середовищах.
  • Застарілі програми: Підтримка та доставка застарілих програм разом із новими робочими навантаженнями віртуального робочого столу Windows.
  • Автомасштабування: масштабуйте Azure і локальні інфраструктури вгору або вниз на основі попиту.
  • Розширена функціональність: Доступ до розширених функцій, таких як попередній запуск сеансу (надшвидкий вхід), перетягування, швидший пошук файлів, а також універсальний друк і сканування.

Інтеграція контейнерів профілю FSLogix

Контейнери профілю FSLogix - це надійне рішення для управління профілями для публікації додатків і VDI.

Легко керуйте та налаштовуйте контейнери профілю FSLogix з консолі Parallels RAS, необхідної у віртуальних середовищах із кількома орендарями.

Переваги використання контейнерів профілю FSLogix включають:

  • Скорочує час входу та виходу з системи;
  • Зменшує навантаження на трафік і обробку на файлових серверах;
  • Знижує ризик пошкодження профілю;
  • Здійснює централізаторське управління профілями та зберігання;
  • Оптимізовано для доставки Office 365;
  • При використанні контейнерів профілю додатків користувачі бачать профіль так, як ніби він знаходиться на локальному диску хоста робочого навантаження.

Адміністратори можуть легко керувати та автоматизувати розгортання агента FSLogix для робочих навантажень RDSH, VDI та Windows Virtual Desktop без необхідності вручну змінювати реєстр або писати сценарії.

Інші новини

Найкраща ціна