+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Представлений SOLIDWORKS 2021, найновіша версія пакета додатків для 3D-дизайну та проектування

Представлено SOLIDWORKS 2021, останню версію набору додатків для 3D-дизайну та інженерії

Dassault Systèmes представив SOLIDWORKS 2021, останню версію набору додатків для 3D-дизайну та інженерії. SOLIDWORKS 2021 покращує робочі процеси та можливості для проектування, документування, керування та перевірки даних. Крім того, користувачі SOLIDWORKS 2021 зможуть підключитися до платформи 3DEXPERIENCE WORKS. Це дозволяє вирішувати ще більш широкий спектр завдань - від проектування до виробництва - і за допомогою хмарних технологій прискорювати спільні інновації.

SOLIDWORKS 2021 пропонує підвищену продуктивність і включає в себе ряд нових функцій. До них відносяться 10 функцій, які були реалізовані у відповідь на запити користувачів SOLIDWORKS на 3DEXPERIENCE World 2020. Підвищена продуктивність у проектуванні частин та збірки, завантаженні продуктів, кресленні, графіці та управлінні даними, що дозволяє прискорити операції з файлами та робочі процеси. SOLIDWORKS 2021 має розширений функціонал. Зокрема, пакет ще більше спрощує роботу з вузлами, пропонує можливості для ще більш гнучкої конструкції деталей і підвищеної надійності імітаційного моделювання. Він також простіший у використанні і надає користувачам SOLIDWORKS поліпшену функціональність для моделювання збірок.

Спеціальна версія SOLIDWORKS, підключена до портфоліо 3DEXPERIENCE, тепер доступна в трьох пакетах: 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard, Professional і Premium, які функціонально еквівалентні настільним версіям. Клієнти SOLIDWORKS можуть скористатися звичними додатками SOLIDWORKS, а також хмарними сервісами платформи 3DEXPERIENCE. Останнє зробить роботу над спільними проектами більш зручною і забезпечить користувачам підвищену мобільність. Ця версія SOLIDWORKS має вбудовані функції управління даними, які дозволяють видаляти застарілі або пошкоджені файли, а також автоматично оновлювати програмне забезпечення і дані. При цьому всі користувачі працюють з однією версією даних і можуть запустити будь-який додаток з розширеної платформи 3DEXPERIENCE WORKS в один клік. Пакет 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS включає в себе хмарні інструменти промислового та механічного проектування, оптимізовані для мобільних пристроїв і призначені для автоматизації та співпраці за межами офісу.

Інші новини

Найкраща ціна