+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Розробник квантових комп'ютерів оголосив про повну інтеграцію з Google Cirq та Google Cloud

Розробник квантових комп'ютерів оголосив про повну інтеграцію з Google Cirq і Google Cloud

Розробник квантових комп'ютерів IonQ оголосив про повну інтеграцію своїх продуктів з Google Cloud і з квантовою обчислювальною структурою Google з відкритим кодом Google Cirq.

«Завдяки швидкості і простоті розгортання Cirq квантові обчислення на обладнанні IonQ будуть доступні для більш широкої аудиторії», - сказав IonQ, віце-президент з програмного забезпечення. IonQ додав підтримку ключових мов програмування, щоб користувачі різних SDK, таких як Qiskit, PennyLane, Orquestra, Strangeworks QC, могли запускати свої програми на платформі IonQ без необхідності переписувати код.

11-кубітна система IonQ доступна клієнтам безпосередньо через API або в хмарних сервісах Amazon Braket і Microsoft Azure, а після інтеграції з інструментами Google доступ з'явився в Google Marketplace. В останньому випадку весь сервіс, включаючи білінг, лягає на плечі Google Cloud. Незважаючи на відносно невелику кількість кубітів, системи IonQ на іонних пастках більш стійкі до помилок при розрахунках. Середня точність двухкубітних клапанів IonQ досягає 99, 9%.

Очікується, що вже через рік користувачам буде доступна і найпотужніша квантова машина компанії, що складається з 32 кубітів. А до 2023 року IonQ планує розробити модульні квантові комп'ютери, придатні для роботи в мережі, і стати першою публічно торгується компанією в сфері квантових обчислень (з очікуваною оцінкою в $ 2 млрд) в результаті угоди з dMY Technology Group III.

Інші новини

Найкраща ціна