+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Red Hat випустив Red Hat OpenShift Container Storage 4.5

Червоний капелюх випустив red hat OpenShift зберігання контейнерів 4.5

Red Hat випустила сховище контейнерів Red Hat OpenShift 4.5. Це рішення надає сучасні хмарні додатки Kubernetes з сервісами даних для роботи з даними в гібридних хмарних середовищах і тісно інтегрується з Red Hat OpenShift Container Platform, провідною в галузі платформою Kubernetes корпоративного класу, для створення сервісів даних для додатків.

Red Hat OpenShift Container Storage — це динамічне сховище для цілого ряду послуг на контейнерній платформі Red Hat OpenShift, включаючи показники, журнали та реєстри. З нещодавнім випуском віртуалізації Red Hat OpenShift клієнти тепер можуть розміщувати віртуальні машини та контейнери на єдиній інтегрованій платформі, яка включає сховище контейнерів Red Hat OpenShift. Red Hat OpenShift Container Storage 4.5 розширює переваги високодоступного постійного зберігання, особливо через RWX Block Access (ReadWriteMany) для більшої продуктивності та єдиного інтегрованого рішення для зберігання контейнерів та віртуальних машин.

Сервіси обробки даних Red Hat реалізують спеціальний шар хмарної абстракції при доступі до даних і перетворенні, забезпечуючи єдиний користувальницький досвід у відкритій гібридній хмарі. Ці послуги, що працюють на базі контейнерного сховища Red Hat OpenShift, забезпечують поглиблений зв'язок між постачальниками даних та споживачами під час зберігання, переміщення та обробки.

Red Hat OpenShift Container Storage 4.5 пропонує новий режим зовнішнього розгортання за допомогою Red Hat Ceph Storage, забезпечуючи масштабованість для більш ніж 10 мільярдів об'єктів без шкоди для продуктивності.

Завдяки вбудованій підтримці об'єктного, файлового і блочного зберігання Red Hat OpenShift Container Storage 4.5 не тільки забезпечує роботу з усіма типами даних, які зазвичай використовуються в контейнерних додатках, але і реалізує це з єдиним рівнем управління, що значно спрощує роботу з даними і розширює вибір замовника. Спеціальний оператор Kubernetes від Rook для Red Hat Ceph Storage ще більше покращує керованість платформою.

Традиційні архітектури пакетної обробки даних погано підходять під сучасні вимоги бізнесу до швидкого аналізу інформації. З багатьма різнорідними точками збору даних розробникам додатків і дослідникам даних може бути важко агрегувати їх і швидко передавати бізнес-користувачам для подальшої обробки.

Завдяки інтегрованим сповіщенням amazon S3, OpenShift Container Storage 4.5 дозволяє користувачам створювати автоматизовані конвеєри для отримання, каталогізації, маршрутизації та обробки даних у режимі реального часу. Можливість створювати архітектури, керовані сповіщеннями. Інтегрований доступ до потоків Red Hat AMQ і OpenShift Serverless, дозволяє організаціям створювати ефективні, автоматизовані конвеєри даних.

Red Hat OpenShift Container Storage 4.5 дає організаціям більш детальний контроль над тим, як розділяти самі дані і як вони обробляються для ефективної підтримки широкого спектру робочих навантажень, від чутливих до затримки СУБД до орієнтованих на пропускну здатність сховищ даних і рішень для озер даних. Наприклад, такий поділ може стати в нагоді в системах штучного інтелекту з акцентом на моделювання і формування умовиводу. У той же час для машинного навчання краще підійде тісне поєднання обчислювальних потужностей і сховищ даних, що забезпечують високу продуктивність при прийомі даних і навчальних моделей.

Red Hat OpenShift Container Storage 4.5 тепер доступний для завантаження.

Інші новини

Найкраща ціна