+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

SAP Business One 10 отримав платформу SAP HANA 2.0

SAP Business One 10 отримує SAP HANA 2.0

SAP Business One 10 отримав платформу SAP HANA 2.0 на новому SUSE® Linux Enterprise Server 15, повноцінному веб-клієнті Fiori. Система отримала інтеграцію з MS Office 365, Integration Hub, а також оновлені мобільні клієнти. Сервісний рівень тепер доступний для версії MS SQL Server SAP Business One.

SUSE® Linux Корпоративний сервер 15
SUSE® Linux Enterprise 15 Server - це багатомодульна операційна система, яка відкриває двері для трансформації ІТ в епоху програмно-визначених рішень. Ця сучасна модульна ОС спрощує багатомодульні ІТ-середовища, підвищує ефективність традиційних ІТ-інфраструктур, надає привабливі можливості для розробників. Це означає, що ви можете легко розгортати та переносити критично важливі для бізнесу робочі навантаження як у локальному, так і в загальнодоступному хмарному середовищі.

SAP HANA 2.0
У версії 9.0 SAP Business One був доступний на SAP HANA 1.0. Це вже дозволило малим і середнім підприємствам використовувати інноваційні можливості обчислень in-memory, які в рівній мірі використовувалися лідерами ринку в інших продуктах від SAP. Оновлена платформа  SAP HANA 2.0 . на додаток до підвищення продуктивності, він може похвалитися «смаколиками», такими як обробка графіків, покращена прогнозна аналітика та виклик Google TensorFlow для завдань аналізу або навчання нейронної мережі.

Також оновлено робоче місце адміністратора та кабіну адміністрування SAP HANA. Була проведена робота по підвищенню високої доступності з підтримкою багатоцільової реплікації і доданий балансувальник навантаження ресурсів для інтенсивних запитів на читання. Оновлення впливають на розширені служби додатків SAP HANA (XSA) та механізм виконання SAP HANA (HEX). Додано підтримку потокової передачі. Вам більше не доведеться чекати повного виконання запиту, щоб отримати перші результати запиту.

Версія 2.0 використовує архітектуру багатотенантних контейнерів баз даних (MDC). Це дозволяє мати кілька клієнтів/баз даних SAP Business One в межах одного екземпляра HANA, що, крім оптимізації споживання ресурсів, може бути корисним для розгортання декількох баз даних в межах одного сервісного блоку. Наприклад, при організації філіальної мережі з централізованим сервером в хмарному хостингу. На основі MDC також може бути організована концепція архітектури MCOS, що в певних умовах також може стати в нагоді.

Якщо ви вирішили розгорнути платформу самостійно на власних потужностях, майте на увазі, що вам потрібен сервер не старше Haswell зі списку сертифікованих sap.

SAP HANA 2.0 також отримав оновлення алгоритмів PAL для інтелектуального аналізу даних та машинного навчання. У дев'яти категоріях алгоритмів прогнозної аналітики (Кластеризація, Класифікація, Регресія, Асоціація, Часові ряди, Попередня обробка, Статистика, Аналіз соціальних мереж і Різне) були обрані додаткові. До речі, в період ізоляції, пов'язаної з COVID-19, SAP CIS запропонувала всім бажаючим пройти велике навчання з використання машинного навчання, в тому числі з використанням вищевказаних алгоритмів.

Оновлена sap HANA XS Advanced Development (XS) має середовище виконання для запуску нативних програм JavaScript/Node.js/Java (Tomcat 8/TomEE) і, з деякими застереженнями, написане на Python або PHP. А також сховище для файлів JSON. Наявність такої колекції покликана полегшити процес розробки та підтримки накопичених описів того, як SAP Business One спілкується з вашими додатками.

Всі ці інновації  стали доступні завдяки переходу на SAP HANA 2.0. Машини і нейронні мережі, аналітичний підхід до нескінченно зростаючих обсягів, вже давно стали нашою реальністю. І все це в SAP Business One версія 10.

Інтеграція

Інтеграція - це інша сторона оновлення SAP Business One. Без нього немає зростання і розвитку в сучасному світі. Специфіка обліку, апаратне забезпечення у вигляді РРО і сканерів, аналіз дзвінків і електронної пошти, підключення ERP-систем всередині філій або розвиток партнерської мережі на основі електронного документообігу - всі ці випадки потребують інтеграції.

Платформа інтеграції в 10-й версії оновила рівень патча до 2.0.9., в результаті чого з'явився зручний  інструмент картографування сутностей. На малюнку нижче показано, як налаштувати відображення для процесу генерації власного серійного номера для продукту на основі вихідних даних з документа отримання постачальника.

Оновлений розділ моделі та нотації бізнес-процесів (BPMN) дозволяє вийти за рамки звичайної ERP-системи та включити сторонні сервіси, програмні продукти, розумні пристрої та переналаштувати ланцюжок документів у свій бізнес-процес. З переходом на новий інтерфейс, Integration Framework 2.0 знизив поріг знань, необхідних професіоналам, щоб потрапити в процес конфігурації інтеграції SAP Business One.

Модуль Intercompany Solution  також був доданий до пакету SAP Business One, що дозволяє консолідувати дані філіальної мережі для материнської компанії. Після активації  центр інтеграції буде доступний для користувачів. Поки що хаб не включає багато попередньо налаштованих сценаріїв інтеграції. Згодом асортимент буде розширюватися, планується додати готові сценарії інтеграції з популярними інтернет-магазинами, CRM-системами, логістичними сервісами, соціальними мережами і мобільними рішеннями, які використовуються у виробництві і логістиці. Вибір вектора розвитку модуля визначається потребами користувачів систем SAP Business One, які можуть брати участь в існуючому відборі або подавати в SAP Influence свою думку щодо необхідних пакетів для Інтеграційного хабу.

MS Office 365

В рамках 10-ї версії SAP Business One отримав інтеграцію з MS Office 365. Кнопки для завантаження документів в Excel і Word залишаються на своїх місцях, але в залежності від встановлених вами налаштувань, завантажені файли можна зберегти в локальне сховище або в OneDrive. Крім управління шляхами зберігання, завантаження отримало ще одну настройку – Управління шаблонами. З активацією інтеграції з MS Office 365 система буде використовувати попередньо налаштований шаблон як формат для вивантаження даних з документа. Таким чином, навіть без розробки друкарських форм користувачі мають можливість налаштувати зовнішній вигляд документів під власні потреби. Однак варто згадати, що для реалізації складних друкованих форм з розвиненою логікою не обійтися без розробок в Crystal Reports.

Інші новини

Найкраща ціна