+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

SAS оголосила про покупку Boemska, що спеціалізується на розгортанні low-code no-code додатків

SAS оголошує про придбання Boemska, що спеціалізується на низькокодовому розгортанні безкодових додатків

SAS оголосила про покупку Британської технологічної компанії Boemska з науково-дослідним центром в Сербії. Ця невелика приватна компанія спеціалізується на розгортанні додатків з низьким кодом / без коду та аналітичному управлінні робочим навантаженням для платформи SAS. Boemska добре зарекомендувала себе як технологічний партнер SAS і отримала великий досвід роботи з глобальними клієнтами SAS у фінансовому, медичному та туристичному секторах.

Основні пропозиції Boemska, які будуть інтегровані в SAS Viya, включають.

Хмарні функції наступного покоління, які забезпечують портативність SAS та моделей з відкритим кодом для мобільних та корпоративних додатків. Це дозволяє розробляти і впроваджувати моделі і рішення з використанням low-code і no-code технологій для виконання таких завдань, як прогнозування шахрайства, прийняття рішень, пов'язаних з медичними подіями, виявлення виробничого дефекту і т.д.

Інструмент управління робочим навантаженням підприємства, який спрощує міграцію аналітики масштабування в хмару економічно ефективним способом, гарантуючи, що аналітичні навантаження в хмарах, таких як Microsoft Azure, залишаються оптимальними та завжди оптимізованими. Це забезпечує неперевершену продуктивність у спільних середовищах із кількома орендарями та дає клієнтам можливість впевнено реалізовувати свої стратегії хмарної міграції.

«Ринок аналітики, що стрімко розвивається, вимагає постійних інновацій від постачальників технологій. Це пов'язано з тим, що підприємства шукають інтелектуальні рішення як послуги для прискорення успішної міграції в хмару. Boemska дозволяє клієнтам вбудовувати SAS-аналітику світового класу в сторонні хмарні додатки за допомогою контейнерів, які призначені для більшої стійкості і портативності до підключених хмарних середовищ. Таким чином, вони скорочують час на виконання аналітичних операцій », - говорить директор з досліджень SaaS і хмарного ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ в IDC.

«SAS прагне зробити штучний інтелект та аналітику доступними скрізь і для всіх рівнів користувачів. Завдяки нещодавнім оновленням SAS Viya та партнерству з Microsoft у галузі хмарних обчислень ми не тільки змінили спосіб створення та доставки програмного забезпечення, але й збільшили швидкість надання практичної цінності та рентабельності інвестицій. SAS визнана провідним постачальником аналітики для корпоративних додатків. А технологія Boemska наближає SAS до місця прийняття рішень і надає розробникам додатків доступ до хмарних ринків», – сказав виконавчий віце-президент і старший директор з технологій SAS .

Підключивши технологію Boemska, SAS Viya може забезпечити спеціалізовану інтеграцію сторонніх додатків на основі аналітики для прискорення прийняття рішень в будь-якому місці. Портативне sas-середовище Boemska дозволяє «віднести» аналітику туди, де вона безпосередньо створює цінність для бізнесу: в момент транзакції, медичного сканування, відправки маркетингової пропозиції або схвалення/відхилення заявки на кредит. Ці оптимізовані цикли SAS можна легко інтегрувати в обробку потоку подій SAS та провідні на ринку рішення IoT.

Наприклад, машинне навчання і передові моделі аналітики можуть підтримувати носимі пристрої для відправки попереджень про майбутню медичну подію, камери, встановлені на заводах для виявлення виробничих дефектів і зменшення відходів, дрони для моніторингу розподілених активів (наприклад, ліній електропередач) і генерації запитів на плановий ремонт.

Крім того, ця технологія спрощує реалізацію хмарно-нативної аналітики в маркетплейс-додатках, які використовують SAS у фоновому режимі. Ці розширені можливості будуть інтегровані з програмним забезпеченням SAS analytics і доступні на ринках додатків, щоб їх можна було легко інтегрувати в бізнес-завдання майже у всіх галузях.

«Ми раді приєднатися до сімейства SAS і допомогти перевести клієнтів у хмару економічно ефективним та потужним способом. Ми з нетерпінням чекаємо спільної роботи, щоб забезпечити портативне, компактне середовище для аналітики та моделей, одночасно покращуючи можливість міграції в хмару», – коментує технічний директор Boemska.

Протягом десятиліть SAS залишається відданою інноваціям, орієнтованим на клієнта, і підтримує широкомасштабне впровадження аналітики для стимулювання ініціатив цифрової трансформації. У найближчі місяці технологія Boemska буде реалізована в платформі Viya, що забезпечить клієнтам серйозну конкурентну перевагу за рахунок аналітичної інтеграції та хмарного переходу.

«У міру збільшення кількості додатків на маркетплейсах ми розвиваємо наші аналітичні рішення в хмарні сервіси і постійно шукаємо способи зробити продукти SAS більш доступними і легко розгортаються. Завдяки технології Boemska, яка ще більше підтримує потреби клієнтів, SAS Analytics залишатиметься в авангарді інновацій», – сказав старший віце-президент SAS з технологій.

Інші новини

Найкраща ціна