+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Synology анонсувала хмарні сервіси резервного копіювання інформації

Synology оголошує послуги хмарного резервного копіювання даних

Synology анонсувала хмарні сервіси резервного копіювання C2 Backup For Individuals і C2 Backup For Business, орієнтовані на окремих користувачів і корпоративних клієнтів відповідно. Нові сервіси пропонують гнучку функціональність і високий рівень надійності (99,9999999%).  

Служби надають послуги з резервного копіювання даних з усіх пристроїв Windows у хмару. При цьому можна зберегти не тільки звичайні файли, але і конфігурації системи, призначені для користувача настройки і додатки.

Наявні резервні копії можна переглянути за допомогою звичайної деревовидної структури - це дозволяє швидко знаходити і відновлювати тільки необхідні файли або папки. Підтримується автоматичне резервне копіювання зовнішніх дисків при їх підключенні до комп'ютера. Впроваджено спеціальні політики збереження даних. Копіювання може виконуватися в певний час або коли відбувається певна подія, наприклад, коли комп'ютер запускається, блокує екран або виходить з системи.

У випадку з бізнес-версією є можливість розгорнути агент резервного копіювання C2 на сотнях пристроїв одночасно за допомогою групових політик Windows Active Directory (AD). Потужно захищайте важливі дані за допомогою настроюваних функцій, розроблених спеціально для вашого бізнесу. Резервні копії можна захистити від інших користувачів за допомогою секретних ключів. Підтримується шифрування AES-256.

Інші новини

Найкраща ціна