+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Trend Micro інтегрувала керовані канали аналітики загроз у сервіс AWS Network Firewall

Trend Micro інтегрує керовані канали розвідки загроз у мережевий брандмауер AWS

Trend Micro Incorporated, лідер у галузі хмарної безпеки, сьогодні оголосив, що став партнером із запуску мережевого брандмауера AWS, керованої служби, яка спрощує розгортання основних інструментів мережевої безпеки для віртуальних приватних хмар Amazon (Amazon VPC) на базі Amazon Web Services (AWS). Як партнер із запуску, Trend Micro інтегрував керовані канали розвідки загроз зі свого хмарного рішення безпеки, щоб забезпечити чудовий захист у новій службі керованого брандмауера AWS.

Оскільки процес цифрової трансформації прискорюється у всьому світі, компанії шукають способи стратегічного захисту своїх хмарних середовищ, зберігаючи масштабованість та мінімізуючи тертя між різними рішеннями. Щоб дізнатися, як Trend Micro, як партнер AWS Advanced Technology, постійно працює над створенням простих в управлінні та масштабованих рішень хмарної безпеки для підтримки клієнтів AWS на  www.trendmicro.com/aws.

За словами Gartner, «У минулому організації розгортали кілька брандмауерів в периметрі периметра периметра периметра периметра периметра або поза ним, щоб забезпечити пропускну здатність перекриття для випадків, коли ви не можете покладатися на один продукт... Хоча такий підхід може бути виправданий тим фактом, що в самих інструментах безпеки є вразливості, впровадження декількох брандмауерів значно ускладнює управління і збільшує ймовірність людської помилки. знижує масштабованість і збільшує експлуатаційні витрати».

Вбудовані правила запобігання вторгненню Trend Micro скануватимуть трафік на наявність шкідливої активності, щоб брандмауер міг нейтралізувати загрози, перш ніж вони закріпляться у віртуальній приватній хмарі. РАЗОМ AWS і Trend Micro пропонують простий, масштабований сервіс з надійною безпекою, який не вимагає управління інфраструктурою.

«Наші клієнти були зацікавлені в можливості масштабованого управління мережевою безпекою, і ми дуже раді, що змогли дати їм таку можливість, - говорить керівник відділу охорони периметра в Amazon Web Services, Inc. - Функціонал мережевого брандмауера з мінімально необхідним «притиранням» був розширений завдяки партнерам AWS, таким як Trend Micro, що активізувало зусилля по забезпеченню клієнтів додатковими шарами захисту через інтеграція з мережевим брандмауером AWS."

«Ми пишаємося тим, що допомагаємо клієнтам впроваджувати більш передові технології безпеки з меншою складністю», – додає директор з продуктів Trend Micro. «Підхід традиційних постачальників брандмауерів наступного покоління (NGFW) до хмарної безпеки не був масштабованим і створював непотрібні проблеми для клієнтів. Оскільки AWS зменшує шліфування клієнтів на рівні інфраструктури, ми раді допомогти їм підняти планку базової безпеки на рівні мережі, надаючи розширену розвідку загроз. Все це робиться за допомогою інтеграції з мережевим брандмауером AWS».

Trend Micro пропонує комплексні, передові гібридні рішення хмарної безпеки, які дозволяють легко захищати бізнес-дані в середовищах AWS. Сюди входить додаткова мережева безпека, а також захист хмарних сервісів, зберігання файлових об'єктів і хмарних додатків. Trend Micro Threat Intelligence буде доступний власникам мережевих брандмауерів AWS безкоштовно після розгортання рішення.

 

Інші новини

Найкраща ціна