+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Twitter представив нові правила верифікації облікових записів

Twitter ввів нові правила верифікації облікового запису

Twitter ввів нові правила перевірки облікового запису, які набудуть чинності на початку 2021 року. Вони попередні - компанія попросила користувачів залишити відгук про систему і представить остаточний варіант, опрацьований на їх основі, 17 грудня.

Облікові записи, які отримують синю позначку, повинні бути "значущими" та "активними". Шість категорій рахунків компанія називає «значущими»:

  • Держава: сторінки державних структур, президентів, послів, міністрів та інших посадових осіб
  • Компанії, бренди та організації: вони повинні, наприклад, індексуватися Google Trends, торгуватися на публічних фондових біржах, згадуватися у Вікіпедії тощо.
  • Новини: акаунти ЗМІ та їх співробітники. Незалежні журналісти і фрілансери можуть бути перевірені, якщо вони подадуть не менше трьох авторських статей, опублікованих протягом шести місяців до подачі заявки і відповідають вимогам компанії.
  • Розваги: сторінки кіно-, теле- і музичних студій. Особисті кабінети акторів, виконавців, режисерів та інших відомих осіб, якщо у них є п'ять проектів на базі Imdb, а також згадка на сайті вже перевіреної компанії і в ЗМІ.
  • Види спорту: професійні ліги, команди, спортсмени, а також тренери. Можуть тестуватися клубні та студентські команди, але не їх представники.
  • Активісти, організатори та інші впливові особи: власники облікових записів використовують Twitter для поширення обізнаності про проблему та закликають до дій, "щоб стимулювати соціально-економічні, політичні чи культурні зміни".

Облікові записи, які планують верифікувати, повинні містити повну інформацію про власника, підтверджений номер телефону та адресу пошти. Сторінки пародистів, шанувальників, домашніх тварин та вигаданих персонажів неможливо перевірити.

У деяких випадках Twitter може відібрати значок у користувача: наприклад, якщо він змінить свої дані, щоб ввести людей в оману, або почне розпалювати ненависть і прославляти насильство в твітах.

Компанія також оголосила, що в 2021 році будуть додані інші способи ідентифікації – нові типи акаунтів і ярлики. Подробиць з цього приводу Twitter поки не розголошує.

У 2017 році Twitter призупинив перевірку облікового запису. Компанія заявила, що проведе капітальний ремонт системи, оскільки багато хто розглядає галочку як знак схвалення, тоді як вона просто підтверджує ідентичність.

Інші новини

Найкраща ціна