+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Візьміть участь в опитуванні Developer Nation, виграйте ноутбук ThinkPad, iPad Air або сувеніри

Візьміть участь в опитуванні Developer Nation, виграйте ноутбук ThinkPad, iPad Air або сувеніри

Відкрито нове глобальне опитування Developer Nation. Дайте відповідь на ряд питань про мови програмування, інструменти для розробників і платформи, щоб визначити майбутнє розвитку. Ви навіть можете виграти ноутбук ThinkPad, iPad Air або інше круте обладнання та сувеніри. Опитування відкрито до 3 лютого.

Дайте відповідь на запитання про свої улюблені інструменти та платформи для створення ПЗ, у тому числі безкодових. Зробіть внесок у майбутнє галузі програмування та виграйте цінні призи.

Вчіться та вдосконалюйтесь

Опитування Developer Nation допомагають програмістам і прихильникам безкодової розробки дізнаватися про нові інструменти, платформи та технології.

Допомагайте визначати майбутнє галузі

Вам не вистачає чіткої документації, API, бібліотек та інструментів? Творці платформ для розробників орієнтуються на результати наших опитувань, коли вирішують, у що інвестувати час та зусилля. Ваші відповіді впливають на майбутнє галузі.

Висловіть свою думку та вплиніть на завтрашні тренди. Якщо ви займаєтеся або цікавитеся мобільними, десктопними, хмарними та веб-додатками, DevOps, іграми, промисловим Інтернетом речей, споживчою електронікою, віртуальною та доповненою реальністю, додатками та розширеннями для сторонніх платформ, машинним навчанням, штучним інтелектом, аналізом та обробкою даних опитування для вас!

Статистика та аналітика

Отримайте інформацію про ключові тенденції ринку розробки програмного забезпечення, яка допоможе вам у кар'єрному зростанні. Результати опитування будуть опубліковані на сайті спільноти і всі зареєстровані учасники зможуть ознайомитися з ними безкоштовно. 

Розіграш чудових призів

Будь-який зареєстрований учасник опитування може виграти цінні нагороди. Усі респонденти отримають пакет корисних ресурсів (електронно), а також зможуть брати участь у розіграші нових гаджетів, ліцензій, ваучерів та інших призів. Для учасників нашої спільноти передбачено окремі ексклюзивні призи.

Благодійність

За кожне коректно заповнене опитування буде пожертвувано 10 центів благодійної організації, яку ви оберете, мета — досягти суми 1700 доларів США. Пройдіть опитування, виберіть благодійну організацію та допоможіть зробити світ трохи кращим.

Список призів
 
Першокласні призи
 
ThinkPad L15 Gen 3 - 15in Intel
Intel NUC 10 Performance Mini PC
 
Ліцензії
 
DN Certified Data Science Practitioner курси Powered by CertNexus
DN Certified AI Practitioner course powered by CertNexus
$100 towards the exam voucher of your choice
CoPilot or Tabnine yearly license
$50 Udemy course credits
IDE License up to $100
 
Відмінні інструменти
$20 gift card or crypto
$10 gift card or crypto
Adafruit.io $50 gift card
Branded swag
Soul of a new machine
Computer first patent canvas
AER Tech Organiser Kit - Cable Kit 2
Ten++ Ways to Make Money як Developer eBook
SitePoint Premium Subscription
USB Rubber Ducky
 
Ексклюзивні призи для спільноти
Вступайте до спільноти, отримуйте бали за кожне анкетування та беріть участь у розіграшах ексклюзивних призів.
 
ThinkPad L13 Gen 3 - 13in Intel
iPad Air
Learning resources
$15 gift card or crypto
Branded swag

Інші новини

Найкраща ціна