+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Veeam роз'яснила зміни у політиці ліцензування Veeam у 2021 році

Veeam уточнює зміни в ліцензійній політиці Veeam у 2021 році

Ліцензійні зміни Veeam набули чинності 1 січня 2021 року.

У зміні сказано: «Ці клієнти все ще можуть придбати додаткові ліцензії на основі кількості сокетів будь-якої редакції (Standard, Enterprise або Enterprise Plus) з будь-яким рівнем підтримки».

Veeam уточнив, що додаткові ліцензії сокетів для Veeam Backup & Replication та/або Veeam Availability Suite можна придбати тільки в тій же редакції і з тим же рівнем підтримки, що і існуючі ліцензії, в іншому випадку ліцензія на випуск Enterprise Plus з рівнем підтримки виробництва (24/7) купується за замовчуванням.

Оновлення Політики ліцензування Veeam з 1 січня 2021 року

Грунтуючись на відгуках дистриб'юторів, партнерів і клієнтів, Veeam® вносить кілька важливих змін в ліцензування своєї продукції.

Універсальні ліцензії Veeam У 2021 році Veeam продовжить використовувати універсальні ліцензії Veeam (VULs) для нових клієнтів для резервного копіювання та торгівлі Veeam (VBR), Veeam Availability Suite™ (VAS) та Veeam Backup Essentials™. Для того, щоб принести користь партнерам і клієнтам, мета полягає в тому, щоб керувати з VUL Subscription і використовувати VUL Perpetual як альтернативу для тих, хто віддає перевагу транзакціям CapEx. Ми також оптимізували нашу модель ліцензування на сокет для спрощення. Цей перехід до продажу підписок пропонує багато переваг для торговельних посередників із доданою вартістю, зокрема:

• Задоволення попиту клієнтів: переваги, бюджет та потреби відповідності

• Збільшення річного регулярного доходу: замикайте довгостроковий регулярний дохід з кожним клієнтом

• Залишатися актуальним: підписка затьмарить вічні моделі

• Конкурентні переваги: пропонуйте більше за меншу ціну

• Додатковий потік доходу: міграція та збільшення продажів існуючих клієнтів

Ліцензії на сокет Veeam 1 січня 2021 року Veeam припинить продаж стандартної та корпоративної редакції на один сокет ліцензії AND Basic Support як для продуктів Veeam Backup & Replication, так і для Veeam Availability Suite для всіх нових клієнтів мережі та без сокетів. Видання Enterprise Plus з рівнем підтримки Production (24/7) буде єдиним варіантом для нових клієнтів. Існуючі клієнти socket не постраждають і зможуть продовжувати використовувати та оновлювати свої поточні продукти, видання та підтримку. Якщо клієнт бажає придбати будь-який продукт або видання, яким він наразі не володіє для продуктів Veeam Backup & Replication та Veeam Availability Suite, він повинен буде придбати Enterprise Plus з підтримкою Production (24/7).

Інші новини

Найкраща ціна