+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

VMware представила прев'ю продукту Application Transformer for VMware Tanzu

VMware представила попередній перегляд продукту Додаток Трансформер для VMware Tanzu

VMware випустила попередній перегляд програми Transformer для продукту VMware Tanzu , що зменшує розрив між віртуалізацією на рівні контейнера та інфраструктурою віртуалізації сервера.

Тепер за допомогою Application Transformer for VMware Tanzu можна спростити реалізацію стратегії 5R з модернізації корпоративних додатків: рехост, реплатформа, рефакторінг, зберегти, вийти на пенсію. Почати можна з концепції replatform, яка передбачає міграцію додатків в корпоративне контейнерне середовище, що робить процес розгортання і експлуатації різних сервісів прозорим і більш гнучким.

Додаток Трансформер для Танзу призначене для вирішення наступних завдань, пов'язаних зі старими додатками:  

  • Discovery — утиліта сканує віртуальні машини, збираючи структуру каталогів, пулів ресурсів, імен додатків і процесів. Далі на основі цього будується топологія додатків центрів обробки даних.

  • Аналіз – на основі зібраної детальної інформації з урахуванням існуючих вимог бізнесу адміністратори і менеджери дата-центру вирішують, які додатки повинні мігрувати в контейнери і в якому порядку.

  • Transform – Application Transformer for Tanzu створює OCI-сумісні образи контейнерів для додатків на базі Linux за допомогою простого майстра, а такі служби, як Oracle WebLogic Server і Apache Tomcat, також підтримуються в процесі. Артефакти виводу Kubernetes, такі як файли YAML, дозволяють користувачам швидко розгортати зображення-контейнери в кластери VMware Tanzu Kubernetes.

Додаток Transformer for Tanzu працює без агентно підтримує багато типів додатків (в базі даних більше 200 сигнатур) і глибокий аналіз вмісту ВМ. У список входять не тільки великі корпоративні додатки, такі як WebLogic і Tomcat, а й різноманітні загальні Java-додатки. Утиліта може отримати ім'я програми, склад його процесів, розташування на диску та інше.

Сам продукт використовує API VMware vCenter для доступу до віртуальних машин на vSphere або VMware Cloud на AWS. Інтегруючись з VMware vRealize Network Insight, Application Transformer for Tanzu може використовувати блок-схему vRealize Network Insight для автоматичного створення наскрізних топологій, що важливо для візуалізації відносин додатків.

Основні переваги застосування Трансформер для Танзу:

  • Цілісне подання — Створюйте візуальні топології за допомогою CLI/API, використовуючи метадані з компонентів додатків та проаналізовані між ними зв'язки. 
  • Ефективність за допомогою автоматизації - Зменшіть ручні операції шляхом глибокого самоаналізу у ВМ, створіть інвентаризацію об'єктів та нанесіть на карту ВМ у топологіях.
  • Гнучкість – Application Transformer for Tanzu дозволяє користувачам вибирати дії в рамках R-фреймворку на основі оцінки додатків.
  • Підвищена спритність і швидкість виходу на ринок – додаток Transformer для Tanzu скорочує час і ресурси, що витрачаються на модернізацію старих додатків, яких у великих компаніях досить багато. Утиліта також скорочує час на введення в експлуатацію старих і нових додатків в уніфікованому контейнерному середовищі.

Інші новини

Найкраща ціна