+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

VMware представила рішення VMware Future-Ready Workforce

VMware представила рішення для робочої сили VMware, готові до майбутнього

VMware представила рішення VMware Future-Ready Workforce, які сумісні з технологією наскрізного шифрування на основі Zero Trust і відкривають принципово нові можливості для більш точної координації співробітників і підвищення ефективності їх роботи. Готові до майбутнього рішення для робочої сили об'єднують інші продукти VMware — «Край служби безпечного доступу» (SASE), «Цифрове робоче середовище» та «Безпека кінцевих точок». Ці технології оптимізують і контролюють доступ до будь-якого додатку в хмарі з будь-якого пристрою, забезпечуючи грамотне управління розподіленими командами, а також підвищуючи продуктивність і безпеку їх роботи.

Сьогодні більшість застарілих підходів до мережевого зв'язку не сумісні з рішеннями автоматизації, не забезпечують нормальну масштабованість хмари і не мають вбудованих інструментів безпеки, необхідних для захисту додатків, даних і користувачів в глобалізованому бізнесі.

Платформа VMware SASE поєднує в собі можливості хмарних мереж на основі нульової довіри та безпечних рішень віддаленого доступу з найбезпечнішими веб-інструментами в цій галузі. Таким чином, ви можете досягти більш високих рівнів гнучкості, сумісності та масштабованості для підприємств будь-якого розміру. Це перше наскрізне рішення для хмарних середовищ, яке гарантує високу ефективність додатків, надає вбудовані засоби безпеки і забезпечує простоту експлуатації. Продукти для робочої сили, готові до майбутнього, ідеально підходять для організацій, які мають можливість віддалено працювати з будь-якої точки світу.

VMware вже три роки поспіль є лідером у магічному квадранті Gartner 2020 для інфраструктури WAN Edge завдяки своєму рішенню SD-WAN. Глобальна мережа SD-WAN VMware була розширена до більш ніж 2700 вузлів хмарних сервісів у 130 місцях. Нова технологія VMware Edge Network Intelligence доповнює ІТ-можливості телеметрією в середовищі, де кінцеві користувачі отримують доступ до додатків з більш ніж одного заздалегідь визначеного місця, а трафік проходить через безліч різних мереж. Рішення SD-WAN на базі VMware від Dell EMC також було розширено для підтримки високошвидкісних даних бездротового зв'язку LTE. Таким чином, компанія допомагає тимчасовим лікарням і мобільним виробництвам залишатися на зв'язку, а також забезпечує більш стабільний зв'язок при віддаленій роботі.

Технологія мережевого доступу, заснована на моделі Zero Trust Network Access (ZTNA): VMware Secure Access - це служба ZTNA, яка об'єднує продукти VMware Workspace ONE і VMware SD-WAN в єдине хмарне рішення, що забезпечує більш безпечний, оптимізований і зручний доступ для розподілених користувачів.

Інструменти хмарної та веб-безпеки: VMware працює з провідними гравцями на ринку, щоб надати клієнтам більш широкий спектр рішень для задоволення їхніх вимог до хмарних обчислень та веб-безпеки. Нова служба VMware Cloud Web Security дозволить вам інтегрувати Menlo Security, компонент Service Broker для доступу до хмарного сховища та віддаленої ізоляції браузера, безпосередньо в рішення VMware SASE.

Інтегрований брандмауер нового покоління: VMware NSX Firewall — це штатний брандмауер сьомого рівня, який буде поставлятися в моделі SaaS і інтегруватися в платформу VMware SASE як для одно-, так і для багатокористувацького використання. Це доповнює можливості брандмауера існуючого рішення VMware SD-WAN. У своєму звіті Now Tech: Enterprise Firewalls, 1 квартал 2020 року, аналітики Forrester Research назвали VMware одним з п'яти найкращих виробників брандмауерів у світі.

VMware Workspace Security об'єднує провідну в галузі уніфіковану платформу управління кінцевими точками та безпеки. Це дозволяє клієнтам в повній мірі скористатися перевагами роботи з великими даними для досягнення повної прозорості кінцевих точок, а також отримувати потенційно корисні дані і використовувати технологію предиктивної аналітики на єдиній панелі управління. Сьогодні VMware оголошує про додаткові пропозиції для VMware Workspace ONE і Workspace Security, щоб допомогти ефективно та надійно захистити ваші пристрої.

VMware Workspace Security Remote — це комбінація провідних у галузі уніфікованого керування кінцевими точками (UEM) та безпеки кінцевих точок та віддаленої ІТ-підтримки. Сьогодні, в той час як команда інформаційної безпеки зосереджена на запобіганні, виявленні та реагуванні на загрози, ІТ-фахівці контролюють суворе дотримання нормативних вимог і допомагають клієнтам розгортати системи безпеки. Workspace Security Remote поєднує ці дві області для покращення часу безвідмовної роботи пристрою, надання доступу на основі нульової довіри та автоматизації процесів реагування на загрози.

VMware Workspace Security VDI об'єднує технології VMware Horizon і VMware Carbon Black Cloud в єдине уніфіковане рішення, яке дозволяє фахівцям з ІТ та ІНФОРМАЦІЙНОЇ безпеки створювати високозахищені віртуальні робочі столи та додатки. Workspace Security VDI відрізняється від застарілих рішень тим, що він особливим чином інтегрує технологію Carbon Black – безпосередньо в рішення VMware vSphere Hypervisor і VMtools. Це підвищує загальну безпеку системи від злому і відкриває можливості для виявлення програм-вимагачів і безфайлового ПЗ.

Інші новини

Найкраща ціна