+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

VMware випустила оновлення віртуального модуля Horizon Cloud Connector 1.9

VMware випустила оновлення віртуального модуля Horizon Cloud Connector 1.9

VMware випустила оновлення віртуального модуля Horizon Cloud Connector 1.9 , який дозволяє з'єднати сервер Horizon Connection Server з інструментом управління хмарою VMware Horizon Control Plane для створення гібридного середовища віртуалізації та доставки робочих столів і додатків

1. Покращення інтерфейсу конфігурації мережі

Раніше адміністратори повинні були вказати всі параметри мережі (DNS, gateway, mask і IP), щоб налаштувати автоматичні оновлення. Тепер потрібно вказати статичний IP, який буде тимчасово використовуватися для оновлення віртуального модуля. Всі інші налаштування будуть підтягнуті автоматично з конфігурації Віртуального приладу.

2. Удосконалення SSH

Доступ до SSH тепер відключений для кореневих користувачів. Зараз існує спеціальний користувальницький «ccadmin» для SSH-доступу. Йому вже можна дати можливість збільшити привілеї після входу в систему. Аутентифікація підтримується як по ключу, так і по парі логін-пароль, але краще використовувати перший спосіб.

Що таке хмарний з'єднувач Горизонту ?   

Адміністратори Horizon прагнуть почати використовувати переваги гібридного хмарного рішення. В якості першого кроку цим адміністраторам знадобиться механізм підключення існуючих розгортань до хмари. Horizon Cloud Connector - це віртуальний прилад, який дозволяє саме це. Його основна функція полягає в тому, щоб забезпечити підключення Horizon Connection Server до площини управління горизонтом V Mware , хмарної консолі управління, яка складається з набору служб управління, показаних нижче. Роз'єм поставляється як віртуальний прилад VMw, щоб адміністратори могли легко розгорнути його в своїх існуючих потужностях.  

Основні особливості хмарного роз'єму перераховані нижче:

• Cloud Connector є чистим доповненням і не вимагає жодних змін в інфраструктурі Horizon.

• Він поєднує інфраструктуру Горизонту з площиною управління горизонтом.

• Це дозволяє Horizon Control Plane взаємодіяти з інфраструктурою за допомогою API Horizon, включаючи API View та API REST.

• Він надає платформу для запуску компонентів у вигляді зображень докерів, щоб на існуючій інфраструктурі Horizon можна було ввімкнути додаткові хмарні функції.

• Життєвим циклом самого хмарного роз'єму можна повністю керувати з хмари або адміністратором інфраструктури Horizon .

Інші новини

Найкраща ціна