Adobe Firefly Video Model розширить сімейство генеративних моделей Adobe для створення зображень, дизайну та векторної графіки

Adobe Firefly Video Model розширить сімейство генеративних моделей Adobe для створення зображень, дизайну та векторної графіки

Adobe (Nasdaq: ADBE) анонсувала удосконалення своїх можливостей генеративного відео ІІ на основі відеомоделі Adobe Firefly. Вперше анонсовані на початку цього року, майбутні можливості Adobe у сфері відео призначені для того, щоб надати редакторам фільмів та професіоналам у сфері відео інструменти, які допоможуть надихнути їхнє творче бачення, заповнити прогалини у їхній тимчасовій шкалі та додати нові елементи до існуючих кадрів. Відеомодель Firefly розширить сімейство моделей генеративного ІІ Adobe, яке вже включає модель зображення, векторну модель та модель дизайну, що робить Firefly найповнішою пропозицією моделей для творчих груп. На сьогоднішній день Adobe Firefly використовувався для створення понад 12 мільярдів зображень у всьому світі.

Доступні пізніше цього року нові можливості Text to Video та Image to Video на базі Firefly будуть доступні на Firefly.Adobe.com, а Generative Extend буде вбудований безпосередньо в Premiere Pro, який веде в галузі відеоредактор. Можливості Text to Video включають створення відео з текстових підказок, доступ до широкого спектру елементів керування камерою, таких як кут, рух та масштабування, для точного налаштування відео та посилання на зображення для створення B-Roll, який плавно заповнює прогалини на тимчасовій шкалі. Можливості Image to Video включають пожвавлення нерухомих кадрів або ілюстрацій шляхом їх перетворення на чудові живі кліпи.

"Грунтуючись на наших основних моделях Firefly для візуалізації, дизайну та створення векторів, наша відеомодель Firefly Foundation розроблена для того, щоб допомогти професійній відеоспільноті відкрити нові можливості, оптимізувати робочі процеси та підтримати їх творчі ідеї", - сказала Ешлі Стілл, старший віцепрез Creative Product Group у Adobe. "Ми раді вивести на новий рівень творчий контроль та ефективність відеоредагування за допомогою Generative Extend на базі Firefly в Premiere Pro".

Відеомодель Firefly підтримуватиме широкий спектр варіантів використання, покликаних допомогти професіоналам у сфері відеозйомки отримати ідеальний кліп. Наприклад, потенційні варіанти використання можуть включати використання точних елементів управління, таких як кут огляду та рух камери, для створення захоплюючих анімацій, ефектів та багато іншого; створення вставки у ключовий відеокадр із рухом камери; пару відео з професійно знятими кадрами для більш швидкого розповіді історій.

Як і у випадку з усіма моделями генеративного ІІ Adobe Firefly – від Adobe Firefly Image 3 Model до Adobe Firefly Vector Model та Adobe Firefly Design Model – редактори можуть творити з упевненістю, знаючи, що модель Firefly Video розроблена з урахуванням комерційної безпеки та навчена лише на контенті, на використання якого ми маємо дозвіл, а не на контенті клієнтів Adobe.

Щоб отримати сповіщення про вихід бета-версії відеомоделі Firefly, приєднайтеся до списку очікування Adobe Firefly Video Model


Опубліковано: 11 вересня 2024


Вибрати програмне забезпечення


Напишіть запит на програмне забезпечення нам у Viber
+380503703627


Контакти Ай Ті Про

info@itpro.ua
Телефон: +38 (044) 257-24-44