+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Autodesk представила нову версію Netfabb – рішення для створення та підготовки виробів за допомогою технологій 3D-друку

Autodesk представив нову версію Netfabb - рішення для створення і підготовки продукції з використанням технологій 3D-друку

Autodesk представив нову версію Netfabb

СУМІСНІСТЬ ОБЛАДНАННЯ

  • У деяких полімерно-порошкових машинах з'явилася нова функція – тепер деталі повністю повертаються в поле друку, якщо були частково вилучені з нього.
  • У бібліотеку принтерів Netfabb додані нові машини від 3D Mectronic, 3d4mec, Aconity, AlphaLaser, Evobeam і Spectroplast, для яких генеруються керуючі програми у власному форматі.
  • Робоче середовище Origin One тепер називається Stratasys Origin One і підтримує підключення до онлайн-порталу Origin.io для 3D-друку.
  • Неспецифічне робоче середовище Generic MPBF тепер підтримує циліндричні робочі області та багатозерні машини.
  • Покращена інтеграція EOSPrint з SDK, що дозволило створювати повний набір керуючих програм (включаючи призначення набору експозиції, компенсацію променя і лазерне призначення) безпосередньо в Netfabb, без необхідності налаштовувати ці параметри окремо в EOSPrint.

ПІДТРИМКА

  • Тепер ви можете створити гібридну підтримку. Цей процес легко автоматизувати, збільшивши діапазон для підтримки гучності Параметр відстані верхньої відстані до деталі з раніше доступних 2 мм до 100 мм. 

Гібридні опори цього пропелера генеруються повністю автоматично всього з двох операцій створення опор, і всього за кілька секунд

  • Оновлено механізм вибору з'єднаних елементів. Тепер вам не доведеться постійно перемикати підтримку редагування > Виберіть підтримку між одиночним і множинним режимами вибору. Ви можете залишитися в одиночному режимі назавжди і використовувати подвійне клацання або Alt + клацання, щоб вибрати вказаний елемент і всі підключені до нього елементи.
  • Крім однокінцевих опор, тепер можна створювати об'ємні і полілінійні опори, плавно вигнуті уздовж заданого сплайна. Це допомагає уникнути зіткнень з поверхнями деталі на опорній траєкторії: від деталі до платформи.
  • Ручне маркування поверхонь для опори тепер має регульований поріг виявлення кромки.

Фактор виявлення країв дозволяє набагато легше позначати великі ділянки безліччю дрібних перфорацій.

  • Покращена проекція Upskin прискорить створення опор різних типів на відповідних поверхнях.
  • Видалення підтримує використання скрипта тепер дозволяє виділяти об'єкти по Z-діапазону.

ПРАЦЮЙТЕ З ВЕЛИКОЮ КІЛЬКІСТЮ ДЕТАЛЕЙ

  • Нова команда розфарбовування випадкової частини допомагає в ситуаціях, коли ви отримуєте кілька частин одного кольору (наприклад, за допомогою функцій Lua). Команда доступна в контекстному меню групи виділених частин.
  • Одночасне обертання декількох обраних деталей тепер можливо не тільки навколо загального центру, але і навколо їх окремих осей.

ПЛОЩИНИ КЛІПІВ

  • Переміщення площин кадрування до заданого приросту тепер зручніше через те, що режим перегляду площин кліпу має власне меню конфігурації. Тут, незалежно або спільно для всіх осей одночасно, ви можете налаштувати приріст, який використовується командами зсуву площини кадрування Shift+WASDQE (за замовчуванням). Більш того, ви можете зберігати, відновлювати і управляти пресетами таких приростів, так що вам не потрібно буде кожен раз переналаштовувати їх під новий проект або сценарій.

Це зручне діалогове вікно доступне безпосередньо з перегляду площин кліпів, замість параметрів, раніше прихованих глибоко в налаштуваннях програми.

  • Також була поліпшена візуалізація площин кадрування, як в безпосередньому вигляді, так і при перекритті їх геометрією деталі.

Можливість завжди відображати площини кадрування незалежно від кута покращує сприйняття ділянок моделі

ВИДАЛЕНІ ФУНКЦІЇ

  • Netfabb більше не сумісний з A360. Щоб отримати доступ до решти проектів A360, використовуйте Netfabb 2021. Завантажте їх, збережіть, а потім використовуйте як звичайні файли FABBPROJECT.
  • Видалено сітку до команди BREP. Замість цього використовуйте функціонал fusion 360, що входить в пакет. Володіє більш розширеними можливостями по роботі з сітками.

ІНШИЙ

Netfabb Basic - Починаючи з версії 2022 року, будь-яка установка Netfabb, яка працює без платної ліцензії, офіційно називається Netfabb Basic. 

 Утиліта моделювання

ФАЙЛОВА ПІДТРИМКА

Імпорт великих файлів Tivus, STL і 3MF був значно прискорений.

ДОДАТКОВІ ФАЙЛИ PRM

Чотири нових набори параметрів були додані до вбудованих налаштувань друку Renishaw 500Q для режимів AlSi10Mg 30 мкм, Inconel 625 30 мкм, Inconel 718 60 мкм і Ti6Al4V 60 мкм.

МЕНЕДЖЕР З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

До менеджера вакансій додано новий клинок, що показує загальний час розрахунку для кожної роботи з аналізу або генерації PRM.

СТВОРЕННЯ ЗВІТІВ

Тепер в меню експорту можна завантажувати звіти по проекту в форматі PDF. У ньому буде відображена об'єднана ключова інформація про проект: вхідні дані, настройки і результати розрахунку. Ця можливість є доповненням до можливості завантажувати окремі звіти про вхідні дані та результати.

ВКЛАДКА "ДОДАТКОВО" СТРІЧКИ РЕЗУЛЬТАТІВ

Стрічку "Результати" реорганізовано та додано до неї нову панель фільтрів результатів , яка допомагає керувати стилем набору та виводу результату обчислення.

Локальне моделювання Netfabb

ПРОСТОТА ВИКОРИСТАННЯ ТА СПІЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ

Додано нову тему, яка пояснює, як редагувати файли результатів, щоб значно зменшити їх розмір. Це корисно для архівування та обміну даними проекту з іншими користувачами.

Інші новини

Найкраща ціна