+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ESET NetProtect - нове рішення інформаційної безпеки для Інтернет-провайдерів та телеком-операторів

ESET NetProtect - нові інформаційні та інформаційні послуги для інтернет-провайдерів і операторів зв'язку

Компанія ESET відповідає за впровадження нового продукту ESET NetProtect, який був спеціально розроблений для інтернет-провайдерів і операторів зв'язку. Допустимо використання користувачів фіксованих чі мобільних мерж від різних цифрових загроз, чо робіт його інноваційним та унікальним для ІТ-ринків багатьох країн, зокреми і України.

Для наступної телеметрії ESET буде використовуватися кількість абонентів до мобільних додатків. Компанія сама створила розробку ESET NetProtect, яка першою забезпечила захист максимальної кількості інтернет-провайдерів і операторів зв'язку. Вперше за довгий час нам вдалося знайти багато веб-постів, риболовлі, програм, троянців,  троянців, відео та програм.

Новинка для стуку на продукцію тріо Вігляді:

  • ESET NetProtect for Mobile – це продукт для мобільних моделей, своєрідне забезпечує захід від шкідливих програм, налаштування чорних та білих списків, а також також надає світи з безпекі.
  • ESET NetProtect for Mobile Advanced – це продукт для мобільного вмісту, який доступний для доступу до майбутніх функцій світу веб-вмісту та категоризації.
  • ESET NetProtect for Home Advanced – це продукт для розширеної конфіденційності.

ESET NetProtect для мобільних пристроїв і  ESET NetProtect для дому Розширені продукти мають доступ до функцій веб-вмісту The World of Web, і ви можете керувати вмістом, який можна переглядати. Портал для управління дозволяє усиму майструвати керуваті параметри рішенування для політичних додатків, білимі та чорнімі списків, а також також сварюваті світі про безпека. Тоді як звиті надають інформацію про табір прибудов Захід, а також дані про віавлені загрози та заблоковані веб-сюжети.

Крім легких інтернет-провайдерів і операторів зв'язку, а також простих активів ринку, не потрібно встановлювати на ядра android і iOS. Вироби активні в одній клікі і автоматично захістські захіст бе-якого придключний придключний приставл.

«Новий бізнес ESET NetProtect не є проблемою для операторів зв'язку та інтернет-провайдерів, але для корістувачів », – прокоментував віце-президент ESET з сегменту Home Corestovach та Internet Speech. ― ESET зацікавився ІТ-технологіями, забезпечуючи при цьому ефективну цифрову безпеку корістувачів на будь-якому годиннику в майбутньому.

У 13 науково-дослідних центрах присутні 180 країн, ESET має понад 400 000 корпоративних кореспондентів. Компанія зробила магазин Google Play, який є найкращим способом використання магазину Google Play.

Інші новини

Найкраща ціна