+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ESET: Нова шпигунська програма для поширення використовує тему вторгнення в Україні

ESET: Нова Шпігунська програма розширення вікористуєвої теми вторгнення в Україну

ESET вперше змогла оголосити про нову діяльність групи «Мустанг Панда» в розробці програми «Корплуг». Злі вікориста цькують тему в Україні та інші актуальні європейські новини.

Серед загиблих – додаткові організації, пост-співробітники Інтернет-служби та європейських дипломатичних місій, які були перекинуті в Києво-Київську академію. Дописувачі ESET назвали новий Korplug – Hodur – через схожість йоги з варіантом THOR, який використовується у 2020 році. У скандинавській міфології Ходур є братом Тора.

Програма може бути використана для підвищення якості командування потерпілих. За цю інформацію шкідливе ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ відповідає за виконання документів про залишки в Європі, наприклад, вторгнення Росії в Україну. Є один файл назв "Ситуація на кордонах ЄС з Україною.exe".

У цих рибальських приманках була підтверджена карта регіональної допомоги грекам і Європарламенту і Радію. Фінансова приманка та довідковий документ, доступ до сайту Європейського Раді. Вперше потрібно говорити про ті, що належать до АПТ-групи, стояти за якість діяльності, зшивати для потокових подій і можна швідко на них реагувати.

"На основі підпрограми і багатьох спільних рисів у тактиці, техніці та процедурах , ESET відповідає за велику роботу з присвоєння діяльності  групи МустангПанда Також відома як ТА416, RedDelta abo PKPLUG. Ce kibershpigunska groupa, яка ревожно нац Важливо встановити проблеми організації, — пояснюють звіти компанії ESET. - Жертви мустангаПандивідомі в Східному-Східному Азії з акцентом на Монголії. Група також відома пряма до Ватикану в 2020 році".

Коли жителі ESET не хочуть бачити жертв, вони активні, вони активні, вони активні, вони активні, вони не в змозі скористатися пандою Мустанга. Більшість жертв угруповання відомі в Східному та Південно-Східному Азії, а також такі деяки на територіях Європи та Африка. Телеметрія ESET була відновлена в Монголії, а потім М'янма і кількість людей в країні. Кількість жертв – дипломатичні, додаткові інтернет-провайдери.

В атаках Мустанга Панди часто зустрічається спеціальний сценарій для «Кобальтового удару», «Отруйного плюща» і «Корплуга» (PlugX). Vidomo, shko grupa takozh svoryuje vlasni varianti Korplug. "Поривняно з іншимі атаки з застосувания Корплуг цого разого часу на шкіру етапи процепосия росгортня вікориста методи перешкожання анализу та заполутання, шоб складніті расслідувание дозидники шкідлівих програм", — підсумовойюті фахівці ESET.

Інші новини

Найкраща ціна