+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

ESET випустив нову версію продуктів для захисту робочих станцій з операційною системою Windows

Компанія ESET випустила нову версію продуктів для захисту робочих станцій з операційною системою Windows

Компанія ESET випустила нову версію продуктів для захисту робочих станцій з операційною системою Windows. Головною новинкою версії 9.0 стала підтримка Windows 10 і Windows 11 на пристроях з ARM-процесорами.

Зокрема, продукти ESET Endpoint Security і ESET Endpoint Antivirus тепер можна використовувати не тільки на пристроях з процесорами x86 (32-розрядний) і x64 (64-розрядний), але і на пристроях ARM64. Крім того, до продуктів версії 9.0 входить агент керування ESET для ARM64, який спрощує керування та розгортання захисту за допомогою консолі ESET PROTECT.

Користувачі ESET Enterprise тепер можуть активувати продукти на пристроях ARM64, щоб захистити свої робочі станції. Однак, хоча нова версія засобів захисту робочих станцій ESET сумісна з пристроями на базі ARM, розробники ESET продовжують удосконалювати підтримку, щоб забезпечити всі функції, доступні для процесорних пристроїв x86 і x64.

Завдяки багаторівневому підходу до захисту , рішення ESET для ARM мають різноманітні технології запобігання та виявлення, включаючи захист файлової системи в режимі реального часу, захист доступу до Інтернету та захист від фішинг-атак.

Компанії, які хочуть перевести співробітників на ARM-пристрої з принципами «Завжди включений» і «Завжди підключений до мережі Інтернет», повинні знати про додаткові ризики. Зокрема, в цьому випадку співробітники, які завжди підключені до мережі Інтернет, зможуть отримати доступ до конфіденційної інформації, де б вони не знаходилися, а значить, необхідно забезпечити сильний захист доступу до даних. Крім того, необхідно налаштувати відповідні політики безпеки для цих користувачів.

Ось чому, незалежно від переваг, які змушують компанії переходити на пристрої ARM — від відстеження GPS у режимі реального часу до можливості постійно залишатися на зв'язку — перше, про що слід подбати, — це захистити свої робочі станції.

Нагадаємо, що ESET Endpoint Security і ESET Endpoint Antivirus включені та доступні для придбання як частина комплексних рішень.

Інші новини

Найкраща ціна