+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Google запустив закрите бета-тестування програми Google Play Games для Windows

Google запустив закрите бета-тестування програми Google Play Games для Windows

Google запустив закрите бета-тестування додатка Google Play Games для Windows, який призначений для запуску ігор Andoird на ПК.

На даний момент в тестуванні можуть брати участь тільки користувачі з Гонконгу, Південної Кореї та Тайваню.

Крім того, став доступний сайт https://developer.android.com/games/playgames з детальною інформацією для розробників ігор.

"Гравці можуть легко шукати, завантажувати і грати в улюблені мобільні ігри на ПК, користуючись перевагами великих екранів з можливістю введення даних за допомогою миші і клавіатури" , - розповів менеджер Google Play Games. "Ви більше не втратите свій прогрес або досягнення при перемиканні між пристроями, тому що все працює через ваш профіль Google Play Games!".

Google оголосив про вихід рідного додатка Play Games для Windows в рамках щорічної церемонії нагородження The Game Awards 2021. При цьому до сих пір невідомо, яку технологію компанія вирішила використовувати для запуску Android-ігор на ПК. Відомо лише, що в Google Play Games не використовується підсистема Windows для Android, яка з'явилася в Windows 11.

Google запускає обмежену бета-версію свого додатка, щоб вивести ігри Android на ПК з Windows. Ігри Google Play сьогодні будуть доступні в бета-версії в Гонконзі, Південній Кореї та Тайвані, що дозволить власникам ПК з Windows грати в популярні ігри для Android, такі як Mobile LegendsSummoners WarState of Survival і Three Kingdoms Tactics.

Гравці в Гонконзі, Південній Кореї та Тайвані зможуть зареєструватися, щоб отримати доступ до бета-версії та отримати доступ до автономного додатка Google на ПК з Windows. Google обіцяє «безперебійні сеанси геймплея між телефоном, планшетом, Chromebook та ПК з Windows», припускаючи, що ви зможете легко відновити ігри між кількома пристроями.

«Гравці можуть легко переглядати, завантажувати та грати у свої улюблені мобільні ігри на своїх ПК, використовуючи переваги великих екранів за допомогою вводів миші та клавіатури», — каже Арджун Дайял, менеджер групових продуктів Google Play Games. "Більше не потрібно втрачати свій прогрес або досягнення при перемиканні між пристроями; він просто працює з вашим профілем Ігор Google Play!»

Ігри Google Play також включатимуть Play Points, які можна заробити, граючи в ігри Android на ПК. Google оголосив про свої плани вивести ігри Android на ПК лише місяць тому, але все ще незрозуміло, яку технологію використовує компанія для запуску ігор Android на ПК з Windows. Додаток Google Play Games буде рідним додатком для Windows, який не включатиме потокове передавання ігор, хоча, і Google сьогодні відкриває сайт розробника, який повинен почати надавати більше інформації для розробників ігор.

Оголошення Google з'явилося через кілька місяців після того, як Microsoft почала тестувати програми Android на ПК з Windows 11. Microsoft побудувала базову підсистему Windows для Android, яка здатна запускати програми Android з різних джерел. Microsoft використовує його у партнерстві з Amazon, щоб дозволити власні встановлення ігор і додатків із магазину Amazon Appstore на Windows, але , незважаючи на обхідні шляхи, Google Play ще не підтримується офіційно.

Інші новини

Найкраща ціна