+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Instagram змінить внутрішню політику і буде суворішим щодо контенту, який рекомендують підліткам

Instagram змінить свою внутрішню політику і буде суворіше ставитися до контенту, який рекомендується підліткам

Instagram пообіцяв змінити свою внутрішню політику, а також бути більш суворим щодо контенту, який рекомендується підліткам.  Про це заявив глава Instagram в блозі компанії. 

Instagram відключить користувачів від можливості позначати або згадувати підлітків, за якими за ними не стежать, а також запуск декількох експериментальних нововведень. Однією з таких особливостей є видалення фотографій, лайків і коментарів, які користувачі залишали в підлітковому віці. Це можна зробити, не звертаючись до модераторів Instagram або авторів публікацій.

У березні 2022 року Instagram також запустить додаток для батьків та опікунів, які зможуть побачити, скільки часу діти проводять за додатком. Він дозволить встановлювати тимчасові обмеження, а також повідомляти батьків про скарги на користувачів, які розсилають спам або розсилають «дивні» повідомлення для дитини.

Глава Instagram зазначив, що думає про створення функції, яка обмежить дітей від потенційно шкідливого контенту. За його словами, вони натрапляють на нього через хештеги, пошук, відео у вкладці Reels і рекомендовані акаунти.

  • На початку листопада 2021 року соцмережа оголосила про тестування функції "Зроби перерву". Додаток нагадає про закінчення часу перегляду стрічки, а також порадить зробити пару глибоких вдихів або послухати улюблену музику.
  • 8 грудня глава Instagram Адам Моссері дасть свідчення на слуханнях в Конгресі США, присвячених захисту дітей в інтернеті.

Інші новини

Найкраща ціна