+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Intel оголошивши про покупку Codeplay, щоб посилити oneAPI

Intel оголосила про покупку Codeplay, щоб посилити oneAPI

oneAPI дозволяється розробляти і розгортати додатки для розробки архітектур intel: CPU, GPU, FPGA і т.д. Проект розробок на SYCL, openclad є обома стандартами Khronos Group. Intel - це компонент регулятора, інструменти для аналізу і перенесення коду і найбільш оптимізована бібліотека для розподілу класів документів, яка сама активно займається адаптацією і оптимізацією сторонніх бібліотек і фреймворків.

В результаті залучення кількості дистриб'юторів, яків, як бачат Intel, відповідальності за ідеальний віпад розробки пристрою (у першучергу в сегменті HPC, ale ne tiliki) для додаткового, для додатковогоAPI, для впровадження самих віпадків для запуску на базі AMD і NVIDIA. Intel - це те ж саме, що і intel, schob stack oneAPI buv ne tіlki bezkoshtovnym, ale i yak mozhna bilsh vidkritim.
 
Аналоги AMD розробляються в рамках проекту ROCm і підтримуваних інструментів, в тому числі HIP. Обидві компанії відповідають за розробку NVIDIA CUDA. З цієї причини CUDA була вкладена в розтягування 15 рокі, і при цьому близько трьох чвертей програмного забезпечення NVIDIA займається найбільш детальним програмним забезпеченням. У my Intel є SYCLomatic, інструмент для автоматизованого перенесення коду CUDA на SYCL.
 
Codeplay має унікальну позицію. Компанії є частиною стандартів Khronos, група SYCL вже давно розробляє стандарт. Крім того, якщо ви залучені у вигляді стандартів ISO S++, OpenCL і робите наші руки до будь-якої кількості стандартів і специфікацій. Codeplay розробив компілятори oneAPI/SYCL для прискорювачів AMD і NVIDIA, а також створив ряд оптимізованих бібліотек для прискорювачів.

Інші новини

Найкраща ціна