+38/050/370-3627
+38/093/220-0872
+38/044/257-2444
Новини

Ivanti, Cyber ​​Security Works та Cyware підготували річний звіт Ransomware Spotlight

Ivanti, Cyber Security Works та Cyware розробили прожектори програм-вимагачів

У 2021 році Компанія Ransomware Spotlight запустила 32 нові програми, які досягли 157 відсотків, що на 26% вище. Існує 288 різних обсягів, що на 29% більше, ніж кількість програм в середині країни.

Ми працювали на основі досліджень Ivanti, Cyber Security Works та Cyware і Cyware і Cyware і опитувань щодо комерційних, поза долинних баз даних загросів, а також даних проекту.

Важливо працювати над цими програмами, щоб розпродати результати повені в рекордно короткі терміни в рекордно короткий термін нульового дня на місцях, зірвати атаки. Водночас підпроекти розширять масштаби своїх атак і знатимуть нові способи компрометації організації атак високої інтенсивності.

У нас є комплексна, масштабована та інтегрована стратегія реалізації стратегічних рамок для реалізації робочої сили, щоб компанія пройшла триетапну роботу: Управління, Автоматизація та пріоритезація (ПДЧ).

6 керівних принципів комплексної стратегії ПДЧ щодо захисту кібербезпеки:

  1. Не можна керувати і не можна красти тих, хто не знає. Впровадити автоматизовану платформу, оскільки вона намалює видимість усіх доданих додатків та програмну інформацію про ті, як активувати вікориста, використання ваших IT-фахівців та фахівців з безпекзі може бути використано для збільшення кількості випусків. Комплексно нам потрібно знати всі активи на заході, включаючи корпоративні додатки, так і про розширення боду, і інформацію про ті, hto, як і колі вікористовуйе якісь пристрій, до яких доступ. Це дозволено до фахівцям з безпекі крушче захішаті активі та крашаваті загонний стан безпека.
  2. Модернізувати керуванство прибудов. Сочасне управляє господарськими будівлями і важливою частиною безпеків при віддалених і гибридних сьобочих середовищах. З точки зору (УЕМ), максимальна ефективність корпоративних даних (BYOD) відновлена до максимальної якості корпоративних даних. Архітектури УЕМ можуть легко включати можливість легкого застосування параметрів прибудов і зупинок в масштабі, можливість прикріплення додаткового контролю до основ різиків і західу від мобільних загросів, візтужували стан прислюцю стен приспежувати та забезпечували відповідність вімогама, швідько и віддалено вявляти и усуваті проблеми, автоматизувати інновації програмної безпеки, запалювання ОС і багато і внутрішньоутного. Система UEM доступна для широкого спектру операційних систем, які доступні локально, а також для модуля «SaaS».
  3. Для недопущення реалізації додатків більшість людей вітаються в розробці додатків, і найширшому розумінні влади. Ми зможемо забезпечити доступ до ресурсів бізнесу, щоб у нас був доступ до бізнес-ресурсів, щоб ми могли захистити себе від цифрових атак. Компанії відповідають за боротьбу з розлитими господарськими будівлями (злі господарські будівлі, різні версії ОС тощо), мережево вразлівством (атаки "людей посередині", шкідліві точки доступу, непридбання Wi-Fi худих) і в-плювок додатків (visoka otsinka riziku bezpeki, visoka otsinka riziku confidentsiinosti, pідозризиля поводинка zastosunkiv toscho). Я зможу приєднувати найважливіші процеси, в тому числі і розвиток процесів, можливість автоматизації.
  4. Здайе , що чо едіні народ, так личить паролі, - це замисники, що вікористую іх як зброю. Обликові дані, як і паролі, бути позбавленими деяких найпопулярніших видів даних зі злом. Крім того, Єдиний вхід (SSO) здатний створити точку зору, так як хакери можуть отримати доступ до всіх корпоративних програм. В ідеалі використовувати його без пароля необхідно через нуль інформації. Вибір паролів для реалізації альтернативних методів автентичності, таких як володіння (чи є у вас приклад, приклад, мобільна надзвичайна ситуація), nevid'emnity (біометричні дані, такі як відбітки палсів, Face ID худий), що контекст (міце росташування, часов доччного).
  5. Безпечний доступ до мережи. Такі прості можуть базуватися на принципах програмно-специфічного периметра (СДП). Для розробки компонентів, розроблених за стандартами, передбачена можливість забезпечення можливості інтеграції СДП з вашими ipsnouchny системами. СДП, як і раніше, вімагайе рівня безпека, шоб максимізуваті переваги, і ж тут у гру увійшов доступ до міри нульової довірою (ЗТНА).
  6. Постійно контролювати безпеку і фарбувати захіст. Більшист отсінок буде здійснюватися без після-атаки і лежати відь вектор атаки. Це серйозна проблема. Щоб знізіті загроси, необхідний для контролю ризиків і обрізки нормативних вімогів. Просимо використовувати терміни виконання нормативних документів та замінити ручний нагляд автоматизованого та повторного управління.

Інші новини

Найкраща ціна